KB spiller med om to gange guld

Kun KB er repræsenteret hos både damer og herrer, når kampene om det danske mesterskab indendørs, HEAD DH Inde, skal afgøres i den kommende weekend i Ølstykke Tennisklub.

Damerne er forsvarende mestre indendørs, og begge hold vandt guld udendørs, så der er lagt op til en spændende weekend, hvor spillerne håber at se rigtig mange KB-medlemmer i Ølstykke.

Der spilles semifinaler lørdag fra klokken 9.00 hos damerne og fra klokken 14.30 hos herrerne. Førstnævnte skal møde Birkerød, mens sidstnævnte får Lyngby som modstander. De øvrige semifinaler er Gentofte-HRT (damer) og HIK-Virum/Sorgenfri (herrer).

Om søndagen spilles der bronzekampe fra klokken 9.00, mens finalerne sættes i gang fra klokken 13.30.

Såvel semifinaler som finaler afvikles over fire singler og to doubler. Ved uafgjort 3-3 afgøres holdkampen af en golden matchtiebreak. Bronzekampene afvikles kun som fire singler med en golden matchtiebreak i double i tilfælde af 2-2.

Ølstykke Tennisklubs adresse er Stadionvej 8, 3650 Ølstykke, og der er gratis entré.

Se mere her på Dansk Tennis Forbunds hjemmeside