Cheftræner Christian Camradt omgivet af sine stærke damer. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Godt udgangspunkt for 2019

Det har aldrig været en hemmelighed, at KB i årevis har ligget med i toppen af dansk tennis hos såvel damer som herrer.

Det blev understreget i weekenden, hvor holdturneringerne havde den sidste runde i 2018.

Damerne i elitedivisionen vandt med 6-0 over Birkerød. Normalt plejer Birkerød at være en hård modstander, men det var dog ikke tilfældet i denne omgang, hvor KBerne solidt og koncentrerede spillede den samlede sejr sikkert i hus.

For Birkerød kan nederlaget betyde et skæbnesvangert farvel til slutspillet, mens KB kan se anderledes lyst på den nærmeste fremtid. Holdet har hidtil vundet rub og stub i denne sæson, og meget skal gå rigtig galt, hvis holdet ikke slutter som nummer et i sin gruppe og dermed får retten til at vælge modstanderen i semifinalen.

Damerne skal næste gang i kamp lørdag 26. januar, hvor modstanderen er HIK på hjemmebane.

I kampen mod Birkerød blev Karoline Laursen kåret som MVP for en god indsats. De øvrige spillere på holdet var Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard og Julie Noe.

Se program og stilling her.

KBs herrer var overbevisende mod Skovbakken. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Mens damerne hårdt og sikkert har fjernet alle forhindringer i denne sæson, har KBs herrer haft visse udfordringer. Derfor var kampen mod Skovbakken temmelig vigtig, og gutterne skuffede ikke, men vandt stort og velfortjent med 6-0.

Holdet er nu placeret blandt de fire mandskaber, som kvalificerer sig til slutspillet, men det gælder om at holde det gode momentum, der blev vist mod Skovbakken, hvis mændene også vil med i guldkampen.

Holdets næste kamp spilles lørdag 26. januar på hjemmebane mod Gentofte. Det bliver ingen nem opgave, men optimismen er til stede efter den sikre sejr over Skovbakken.

KBs hold mod aarhusianerne bestod af Martin Linnet Kildemose, Søren Wedege, Frederik Sletting og Kasper Elsvad.

Se program og stilling her.

På gensyn i 2019. Udgangspunktet for gode resultater fejler i alt fald ikke noget.