Vinderne i herredouble: Morten Dahl og Martin Munch samt Martins datter Kalinka (der er klubmester i at sidde og se sin far spille tennis :)).

Finalisterne i mixeddouble. Til venstre er det mestrene Claus Møller Petersen og Rachel Scheele. Til højre står sølvvinderne Sofie Marie Schølin og Morten Dahl.

Mikael Christensen og Laura Gonzales, vindere i Mix Double C række: Det var en meget lige og spændende kamp. modstanderne var meget fair og en fornøjelse at spille mod. Vil have revanche :-)

Gode og fair tenniskampe

KBere elsker ikke blot at konkurrere med tennisspillere fra andre klubber. De nyder også at udfordre hinanden indbyrdes ved klubbens seniormesterskaber, der i år har fundet sted over to omgange.

I juni med de lune aftener var det titlerne som singlemestre, der blev kæmpet om i strålende solskin. Martin Ravholt var bedst hos mændene og vandt Mester Herre-titlen, mens dronningen i Mester Dame-rækken blev Caroline Koefoed.

I begyndelsen af september var det så tid til at finde mestrene i doublerækkerne, og vejret var ikke helt så flot som i juni. Trods vind og lidt regn blev der alligevel spillet mange tætte og spændende kampe.

Finalen i Mester Herre-rækken endte med en spændende match tiebreak, som Morten Dahl og Martin Munch vandt med 11-9. Mester Mix-rækken endte som en triumf for Rachel Scheele og Claus Møller.

Derimod er der endnu ikke kåret et vinderpar i Mester Dame-rækken. Det sker først på et senere tidspunkt.

Begge mesterskaber indeholdt gode og fair tenniskampe, og generelt kunne alle deltagere være stolte af deres indsats.

KB gentager konceptet i 2019, så hold øje med tenniskalenderen.