Clara Tauson med trofæet efter den flotte turneringssejr i Quebec. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis Facebook

God US Open-opvarmning for Clara Tauson

Clara Tauson har som opvarmning til juniorernes US Open spillet en kategori 1-turnering i Quebec, Canada.

Hun leverede mildt sagt en fantastisk præstation, da hun gik hele vejen og vandt turneringen.

I semifinalen vandt Clara 6-0, 6-1 over Clara Duvel, Frankrig, seedet nummer 4 og ITF nummer 17. Franskmanden var tidligere på året i finalen i Australian Open.

I finalen vandt Clara 2-6, 7-6 (1), 7-5 over Viktoriia Duma, Ukraine, seedet nummer 8 og ITF nummer 25.

KBeren måtte i finalen kæmpe alt det, hun har lært, da hun var nede med et sæt og bagud 1-4 i andet sæt. Hun overlevede på imponerende vis også to matchbolde og kunne dermed løfte trofæet.

I double spillede Clara sig i finalen med sin makker fra Italien. Her blev det desværre til et nederlag på 2-6, 6-4, 4-10 til et par fra Ukraine/Japan.

Med pointene fra Canada har Clara Tauson spillet sig op i top fem på verdensranglisten for juniorer, og hun er dermed sikker på deltagelse i Masters i Kina senere på året.