KBs bedste damer og herrer i holdturneringen. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Flot sejr til damerne over Gentofte

Så kom alle klubbens seniorhold i spil med flotte resultater.

I elitedivisionen for damer vandt 1. holdet 4-2 over Gentofte. En fed kamp, hvor der var masser af godt spil, spænding, og hvor vi søgte de små marginaler, der gjorde, at vi vandt tre match tie-breaks i singlerne og kunne gå til doublerne foran 4-0 og sejr. Hvornår har Gentoftes damer sidst tabt alle fire singler?
Vores hold var tændt, tilskuerne heppede og trænerne tændte, selv om det ”kun” var en grundspilskamp. Men pigerne spiller så mange kedelige holdkampe, så derfor er det altid dejligt at møde Gentofte, der bringer det bedste frem i spillerne, uanset om vi vinder eller taber.
Med sejren over Gentofte går holdet nu benhårdt efter at vinde resten af kampene, så vi kan slutte som nummer et i grundspillet og dermed vælge modstander i slutspillet.
Mai Grage blev MVP efter sin fantastiske sejr over Emilie Francati.
Holdet, der slog Gentofte, bestod af Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe og Karoline Laursen.

I elitedivisionen for herrer tabte 1. holdet 1-5 mod HIK. En kamp hvor HIK var bedre end os. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en svær opgave. Holdet kæmpede det bedste, de kunne, men HIK var gode.
Efter det store nederlag skal vi vinde nøglekampene mod Gentofte, Virum og Hørsholm for at tage en af de to pladser i slutspillet. Det er der rigtigt gode muligheder for, og holdet skal gøre det bedste, de kan.
Der var flot sejr til Martin Linnet Killemose (tidligere Pedersen) over Holger Rune, som desværre trak sig efter første sæt.
Holdet, der tabte mod HIK, bestod af Eric Vanshelboim (debut, tillykke), Martin Linnet Killemose (tidligere Pedersen), Søren Wedege, Kasper Elsvad og Frederik Sletting.

Øvrige holdresultater:
KB 2 (damer) – B.93 (2. hold) 6-0