En hyldest til tennissen

Tekst: Ondrej Kralik. Foto: Christian Fisker 

KB var vært, da UM/DM for første gang blev afviklet som en fælles turnering. Det vil sige DM for seniorer og DM for juniorer fra U12 til U18. 

Det endte med at blive en hyldest eller snarere en stor tennisfest på Peter Bangs Vej. Tilskuerne havde mulighed for at se nogle af landets bedste spillere i aktion, mens de ved siden af kunne hygge sig med dartfodbold, bordfodbold, bordtennis, minitennis og lotteri. 

Sponsorerne var også på plads. HEAD og Coolsport var til stede hele ugen og stod for opstrengninger af ketsjere samt fremvisning af nye HEAD produkter. Vejret gav også mulighed for at afprøve de solcremer fra True North Cosmetics, som alle spillerne havde modtaget i deres velkomstbag. 

De fleste af landets bedste spillere deltog i mesterskaberne, og det højnede såvel kvalitet som seværdighed. Flere KBere formåede at vinde medaljer. 

 

 

I herredouble for seniorer snuppede Simon Friis Søndergaard og Nicolai Ferrigno mesterskabet, mens Karoline Laursen vandt sølvmedalje i damesingle. Mestrene i U16 kom også fra værtsklubben. Nikoline Gullacksen vandt pigesingle og Felipe Stevn Mikkelsen drengesingle. Desuden vandt Nikoline Gullacksen sølv i pigedoublen sammen med Louise Flintsø, mens Lukas Wendelboe var den ene halvpart, der erobrede guldet i drengedouble. 

Den fulde liste af KBs medaljetagere kan findes på Kjøbenhavns Boldklubs Tennisafdelings Facebookside. 

Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige og ansatte, som fik arrangementet til at køre på skinner uden problemer. De frivillige er med til at gøre sådanne turneringer til noget ekstraordinært, og de ansatte, som dagligt kommer kl. 07.00 og går igen kl. 21.00 10 dage i træk, herunder referees, supervisorer, banemænd, koordinatorer, opstrengere, er alle vitale og nødvendige aktører. Uden dem var det umuligt at afvikle et fælles UM/DM. 

Der skal også lyde en stor tak til HEAD og C WorldWide for at være hovedsponsorer. 

Endelig er der KBs banemænd, som utrætteligt har sørget for snorlige baner hver eneste dag. De er bare Danmarks bedste banemænd, og de kan ikke takkes nok. 

Til sidst en tak til alle de tilskuere, som lagde vejen forbi og støttede KBs spillere. De bidrog i høj grad også til hyldesten af tennissen.