Damerne og herrerne mødte Lyngby i weekenden. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Damerne var i særklasse

Endnu en holdkamprunde er spillet for klubbens seniorhold i divisionerne.

I elitedivisionen for damer vandt 1. holdet 6-0 over Lyngby. En kamp hvor der ikke var nogen form for spænding. Vores hold var klasser over Lyngby, og det var fint at få trænet forskellige ting samt at være professionelle.
Sidste kamp inden nytår er på lørdag hjemme kl. 10.00 mod Birkerød. En vigtig kamp, da en sejr ret sikkert giver førstepladsen i rækken og dermed muligheden for at vælge modstander i semifinalen.
Julie Noe blev MVP.
Holdet mod Lyngby bestod af Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe, Karoline Laursen, Louise Flintsø og Clara Tauson.

I elitedivisionen for herrer tabte 1. holdet 2-4 til Lyngby. En tæt kamp i alle opgør, men Lyngby vandt de sidste afgørende bolde. KBerne er nu presset til sejr i næste runde, hvor modstanderen på hjemmebane er Skovbakken. Kampen spilles på lørdag kl. 13.00.
Holdet, der tabte til Lyngby, var Martin Linnet Kildemose, Søren Wedege, Frederik Sletting og Kasper Elsvad.