Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Clara Tauson fuldendte flot weekend

Hvilken international weekend for KB-spillerne. Efter Erics flotte sejr i Malaysia fuldendte Clara Tauson succesen.

Clara deltog i en Grade A ITF-turnering i Osaka, Japan som opvarmning til Masters i Chengdu, Kina, i næste uge.

Som seedet nummer 1 var der selvfølgelig forventninger til, at Clara ville gøre det godt. At hun ville være så suveræn, var måske lidt mere overraskende.

I semifinalen vandt Clara 6-0, 6-0 over Sohyun Park, Sydkorea, ITF 77. I finalen fortsatte Clara med at udradere sin modstander, og hun kunne løfte trofæet efter en sikker sejr på 6-1, 6-0 over Qunwen Zheng, Kina, ITF 19.

Ikke siden 2006 har en dansk spiller (Caroline Wozniacki) vundet denne store turnering i Japan.

Med sejren rykker Clara frem som nummer ca. fire på ITF-ranglisten for spillere under 18 år. Man skal lige huske på, at Clara blot er 15 år, og dermed er hun også den yngste spiller i næste uges Masters.

Stort tillykke til Clara med titlen.