4 guld, 5 sølv og 6 bronzemedaljer ved UM Inde 2017

Indendørs sæsonen for juniorer er forbi med afslutningen af UM Inde 2017, hvor KB fik 4 guld, 5 sølv og 6 bronze medaljer. Et fornemt arrangement i Hørsholm/Rungsted, hvor alle årgangene spillede og havde en fest.

UM er altid interessant for trænerne for alle klubberne. Til UM er det stedet hvor de bedste spillere er samlet, man skal vise man er bedst og der er altid nogle der overrasker positivt.

I single var der guldmedalje til Eric Vanshelboim i U16 drenge. Han var fra begyndelsen favorit til at vinde turneringen, men det er ikke altid nemt at skulle spille med det pres. Eric gjorde det flot og vandt sin semifinale 75 61 over Noah Svenningen, Århus 1900. I finalen blev det til sejr med 63 64 over Niels Heise Krogsgaard, Fruens Bøge.

I single var der meget flot sølvmedalje til Amanda Rohde i U16 pige. Amanda spillede en meget flot turnering, og viste, at hun kan spille tennis på et højt niveau. I semifinalen vandt Amanda 64 61 over Martha Stenman, HIK. Finalen blev tabt med 16 36 mod Alisha Ali Hussain, Birkerød.

I single var der sølvmedalje til Divine Dasam Nweke i U14 pige. Divine spillede gennem hele turneringen frem til semifinalen tætte kampe. I semifinalen vandt Divine 61 61 over Arendse Honore, Gentofte. I finalen var der desværre ikke noget at komme efter for Divine, hvorfor hun tabte 36 26 mod Cirkeline Lundberg, HRT.

I single var der bronzemedalje til Jesper Jørgensen i U18 drenge. Jesper tabte sin semifinale 63 36 36 mod Alexander Schou, Lyngby. Jesper havde sine muligheder men var desværre ikke skarp nok på de vigtige bolde.

I single var der ligeledes bronzemedalje til Martin Nygård Knudsen i U18 drenge. Martin tabte sin semifinale 26 46 mod Anton Davidsen, Skovshoved. En meget lang kamp hvor der ikke skulle meget til at Martin fik vendt kampen i andet sæt.

I single var der bronzemedalje til Karoline Laursen i U18 piger. I semifinalen tabte Karoline 16 46 mod Mathilde Tranberg, HRT. En kamp hvor Karoline desværre var for længe om at komme i gang, hvilket betød et ærgerligt nederlag.

I single var der bronzemedalje til Arthur Linck i U14 drenge. Han tabte sin semifinale 46 26 mod Asger Ildor, Skovshoved.

Der var guldmedaljer i U18 drengedouble til William Gormsen/Jesper Jørgensen, der vandt en meget tæt finale 64 67(11) 12-10.

Ligeledes guldmedalje i U14 pigedouble til Divine Dasam Nweke, der med sin makker fra HRT vandt 62 64 over et par fra HIK.

I U18 drengedouble var der sølvmedalje til Martin Nygård Knudsen, der med sin makker fra Lyngby, tabte til sine klubkammerater fra KB.

I U18 pigedouble var der sølvmedalje til Karoline Laursen med sin makker fra Lyngby, hvor de tabte finalen 36 36 mod et par fra Hørsholm.

I U18 pigedouble var der bronzemedalje til Rebekka Hillingsø. Med sin makker fra Lyngby, tabte de en ærgerlig og tæt semifinale 67(4) 76(4) 7-10 til de senere vindere.

I U16 drengedouble var der sølvmedalje til Eric Vanshelboim med sin makker fra Skovbakken, tabte de en tæt kamp 61 26 7-10 mod et par fra Fruens Bøge/Århus 1900.

I U16 drengedouble vandt Felipe Stevn Mikkelsen bronzemedalje med sin makker fra Gentofte. De tabte semifinalen 36 67(2) mod Eric og hans makker.

I U12 drengedouble var der bronze til Konstantin Gade Kryger med sin makker fra HIK.

Stort tillykke til alle medaljetagerne.

Nu venter udendørssæsonen lige om hjørnet og det hårde arbejde frem mod UM Ude 2017 som afholdes i HIK.