Turneringsnyt uge 35

I weekenden var der juniorer der spillede individuelle turneringer samtidigt med at begge klubbens 1. hold vandt guld til klubben.

Christoffer Delfort spillede U12 kategori 2 turnering i Lyngby. Christoffer viste, at han mere end klar til juniorernes medaljespil den kommende weekend. I semifinalen vandt Christoffer 63 60 over Nicolai Rothman Skarsø, Holte. I finalen vandt Christoffer også. Her blev det 75 30 rtd, da modstanderen blev skadet.

Nelli Zsigri Dyndgaard spilled ligeledes kategori 2 U12 i Lyngby. Nelli tabte desværre semifinalen 26 36 mod Ophelia Mille Ruus, Gentofte.

I Allerød spillede Bruno Bisiani senior kategori 3. Bruno spillede sig i semifinalen hvor han tabte 46 57 mod Benjamin Kauffeldt Wegener, Virum.

Matias Passage spillede i Allerød U16 kategori 2. Matias gjorde det flot og vandt sin semifinale 26 62 62 over Christopher Luthra, Roskilde. I finalen viste Matias storspil og vandt turneringen med sejr 61 60 over Mads Springborg, Birkerød.

I Slagelse spillede Janus Juul Ogle U12 kategori 3. Janus vandt flot sin semifinale75 64 over Simon Andersen, Sundby. I finalen var der drama for alle pengene i en meget tæt kamp, måtte Janus desværre se sig slået 60 06 8-10 mod Oscar Ibsen, Skovshoved.

Milijan Rajovic spillede også i Slagelse U14 kategori 3. Milijan tabte desværre sin semifinale 63 57 46 mod Frederik Bang Hansen, Køge.

I Odense spillede Benedicte Joel Ahm Danielsen U14 kategori 2 turnering. Benedicte havde fået en svær lodtrækning, og måtte desværre se sig slået i semifinalen med 36 26 mod Rosa Villa Møller, HIK.

Kristoffer Pødenphant spillede også U14 kategori 2 i Odense. Kristoffer spillede godt og vandt sin semifinale 76(5) 75 mod Thomas Svenningsen, Århus 1900. I finalen måtte Kristoffer give fortabt mod Linus Bjerregaard Harden, Lyngby, der vandt 36 26.

Tillykke med resultaterne.