Turneringsnyt uge 24

Christoffer Thielsen spillede U10 med grøn bold i Farum. Christoffer blev nummer 2 i sin pulje efter to sejre.

Samme sted spillede Leo Bach Nielsen, og han blev flot puljevinder efter 3 sejre.

Der blev også spillet U10 med orange bolde i Farum. Her vandt Naja Brun Créton sin pulje efter 3 sejre.

Sophia Tølbøl Berqvist blev nummer 2 i sin pulje efter 2 sejre.

På KB blev der spillet nationale turneringer også, og her spillede Frederik Couve U14 kategori 2 turnering. Frederik vandt i semifinalen 16 61 10 rtd. Over Philip Peter Carstensen, Hareskov. I finalen tabte Frederik desværre 16 26 mod Axel Galtt, Farum.

For piger U14 kategori 3 spillede Elisabeth Clara Rasmussen sig frem til semfinalen. Her måtte hun se sig slået med 36 06 mod Line Yorklari Jensen, Humlebæk.

For drenge U16 kategori 3, vandt Manuél Gade Krüger sin semifinale 61 61 over klubkammeraten Matias Passarge. I finalen blev det desværre til et nederlag på 06 16 mod Philip Scheuer-Larsen, Hillerød. Philip havde i sin semifinale vundet over klubkammeraten Sebastian Wolder.

I U16 drenge kategori 3 vandt Alexandre Mayor sin semifinale 64 67(0) 75 over Andreas Leander Jensen, Allerød. Alexandre tabte desværre finalen 36 06 mod Louis Raben, Hørsholm.

I U16 piger kategori 2 spillede Ajla Kalesic sig i semifinalen, hvor hun måtte opgive sin kamp grundet skade mod Alexandra Rose Krapper, Hørsholm.

I U16 piger kategori 3 vandt Alberte Cort sin pulje efter 4 sejrer, hvor Alberte ikke tabte et sæt.

I Virum blev der spillet senior for herrer og damer kategori 1. Mai Grage var suveræn gennem hele turneringen. Hun vandt semifinalen 60 60 over Katharina Norup Hansen, ATK. I finalen vandt Mai 62 61 over Anna Signe Rasmussen, Birkerød.

Hos herrerne var KB også suveræne. Simon Friis Søndergaard vandt sin semifinale 60 62 over Frederik Nymann, Virum. I den rene KB-finale mod Nicolai Ferrigno, vandt Simon en flot og tæt kamp, 46 63 75. Nicolai havde i sin semifinale vundet over klubkammeraten Jonas Zacho Larsen, 63 61.

I Vester Skerninge blev der spillet U12 kategori 1. Oliver Steines vandt i semifinale 75 62 over Pouya Moshtaghian, Odense. I finalen viste Oliver sin klasse og vandt 75 63 over Alexander Grube Andersen, Vester Skerninge. I semifinalen havde Alexander vundet 61 75 over KB-spilleren, Konstantin Gade Krüger.

I Lyngby blev der spillet senior kategori 2 for herrer. Vladimir Ristic havde spillet sig frem til semifinalen. Her måtte han desværre opgive grundet sygdom efter 06 i første sæt mod Mads Gottlieb, Skovshoved.

Christopher Emil Søndergaard spillede sig frem til semifinalen. Her vandt han med 61 62 over Arthur Berner-Hansen, AB. I finalen blev Mads Gottlieb for svær for Christopher, der tabte 06 16.

Tillykke med de flotte resultater.