Turneringsnyt uge 20

Ny weekend og nye turneringer rundt omkring i Danmark for klubbens spillere.

I Dragør spillede Cecilie Funder U12 kategori 3 turnering. Cecilie spillede sig frem til semifinalen, hvor hun desværre tabte 16 16 mod Emma Timm Neergaard, HIK.

Samme sted og kategori spillede drengene under 12 år også.

Her vandt Bastian Frederik Lage 63 60, over klubkammeraten, Hector Hertz Nissen, i semifinalen. I finalen blev det til et tæt nederlag på mod Edgar Friis, Vedbæk.

I Holte spillede Alexandre Mayor U16 kategori 3 turnering. Alexandre tabte desværre sin semifinale 46 36 mod Frederik Tertz Basholm, Helsingør.

I Hareskov/Værløse blev der spillet senior kategori 2 turnering. Michael Mølgaard Kristensen vandt sin semifinale 62 60, over Lasse Kofoed-Meyer, Holte, og i finalen tabte Michael en tæt kamp 57 60 46 mod Morten Larsen, Hareskov/Værløse.

I kategori 3 i Hareskov/Værløse Vandt Thomas Lorentzen, sin semifinale 62 62 over Matias Jørck, Kløvermarken. I finalen vandt Thomas flot med 63 64 over Benjamin Kauffeldt Wagene, Virum. Steffen Breum havde desværre tabt sin semifinale mod spilleren fra Virum, 64 26 67(6).

I Hareskov/Værløse var der også juniorturnering. Lukas Goldstein Wendelboe spillede U16 kategori 2. Her vandt Lukas semifinalen 76(4) 60 over Kasper Elsman, Lyngby. I finalen vandt Lukas over Philip Bonke, Hørsholm/Rungsted, med 63 64.

I Humlebæk spillede Nelli Zsigri Dyndgaard U12 kategori 2 turnering. Nelli spillede sig flot i semifinalen, hvor hun desværre tabte 26 26 mod Therese Harboe Holst, Kløvermarken.

KB havde sit eget stævne for spillere under 10 år med grønne bolde.

Lukas Christmas-Møller blev nummer 2 i sin pulje efter to sejre.

Christoffer Thielsen blev nummer 1 i sin pulje efter tre sejre.

Der blev også spillet U10 turnering med orange bolde på KB.

Thea Vaala blev nummer 2 i sin pulje efter to sejre.

Laurits Wichmann blev nummer 1 i sin pulje efter tre sejre.

Maya Moradal Stilling blev nummer 1 i sin pulje efter 3 sejre.

Tillykke med de flotte resultater til alle spillerne.