Turneringsnyt uge 12

Weekend og dermed masser af turneringer for klubbens juniorer

Baltazar Huss har spillet U10 turnering med grønne bolde. Balthazar vandt to kampe og blev dermed nummer 2.

I samme turnering spillede Christoffer Thielsen også med. Han vandt også to kampe og blev nummer 2.

I Slagelse var der senior turnering kategori 1, før senior DM. Julius Gormsen tabte sin semifinale 57 62 26 mod Hans Stentoft, Birkerød.

Jesper Jørgensen vandt sin semifinale 60 60 over Mikkel Emil Marris, Slagelse. Da Jesper skulle til DM, kunne han desværre ikke spille finalen.

Sophia Tølbøl Bergqvist spillede U10 med orange bolde i Slagelse. Sophia vandt to kampe og blev dermed nummer 2.

I Helsingør spillede Lukas Goldstein Wendelboe U16 kategori 2. Lukas spillede sig nemt frem til semifinalen mod Claus Holmen, B93, hvor han vandt 64 63. Finalen mod Theodor Boisen, Lyngby, blev vundet af Lukas med 61 62.

I Hillerød spillede Oliver Steines U12 kategori 2 turnering. Oliver fortsætter de gode takter, og vandt i semifinalen 61 61 over Nicolai Rothman Skarsø, Holte. I finalen blev det til endnu en turneringssejr til Oliver, der vandt 62 62 over Valdemar Soldbro Dubin, Trørød.

I Slagelse spillede Nelli Zsigri Dyndgaard U12 kategori 3. Nelli gik nemt i semifinalen hvor hun vandt 63 63 over Amalie Lyttik, Hørsholm. Desværre blev finalen tabt med 06 26 mod Emma Louise La Cour Asboe, Vedbæk.

I samme turnering spillede Victoria Luna Borg Knudsen sig flot i semifinalen hvor hun tabte 06 26 til spilleren fra Vedbæk.

I Vallensbæk spillede Benedicte Joel Ahm Danielsen U14 kategori 2. Benedicte er inde i en god udvikling, og vandt sin semifinalen 60 62 over Melissa Zulkic, Vallensbæk. Finalen blev desværre tabt 26 26 mod Isil Yasmin Yurttas, Lyngby.

I Humlebæk spillede Rebecca Marmetschke U16 kategori 3 turnering. Rebecca viste høj klasse og vandt hele turneringen. I semifinalen vandt hun 61 61 over klubkammeraten Maren Ellinor Vange, der flot havde spillet sig i semifinalen. Finalen blev vundet 61 60 over Karoline Elisabeth Joensen, Rødovre.