Sidste runde af DH junior holdturneringen er afviklet og KB har 4 hold med i slutspillet.

U12 piger tabte 1-5 mod Gentofte. Et stærkt Gentofte hold gjorde det svært for vores piger. Pigerne har fået masser af erfaring og gode kampe.

Holdet der tabte mod Gentofte bestod af: Emma Zulkic, Mathilde Ravnholt, Nelli Dyndgaard og Clara Steines.

U12 drenge vandt 6-0 over Skovbakken. Holdet er klart til at spille om medaljer. Fokus, held og skarphed kan betyde et stort resultat for holdet.

Holdet der slog Skovbakken bestod af: Oliver Steines, Konstantin Krüger, Christoffer Delfort og Fidel Nweke.

U14 piger tabte 2-4 mod Lyngby. Præcis det resultat der betyder, at holdet er klart til spil om medaljer. En kamp hvor nerverne var uden på trøjerne men vores piger var skarpe på de vigtige tidspunkter. En kamp hvor vi redder to matchbolde så det var meget tæt på at gå galt.

Holdet der tabte mod Lyngby bestod af: Divine Nweke, Olivia Thimke, Bendicte Danielsen og Victorija Lekic.

U14 drenge vandt 4-2 mod Team Nordsjælland. Holdet skulle vinde 4-2 for at have chance for slutspil. Det glippede desværre grundet færre vundne partier. Så ærgerligt at misse slutspil på partier, men drengene har leveret gode præstationer og de spillede om slutspillet frem til sidste kamp.

Holdet der slog Team Nordsjælland bestod af: Silas Christmas-Møller, Emil Overgaard, Marcus Jørgensen og Nicolai Wolder.

U18 piger vandt 6-0 mod Team Fyn. Pigerne har vist stor professionalisme gennem alle kampe, vundet dem alle sikkert og haft en god moral. I medaljespillet er der meget fine muligheder for medaljer og semifinalen mod Gentofte ser interessant ud.

Holdet der slog Team Fyn bestod af: Karoline Laursen, Nikoline Gullacksen, Amanda Rohde og Frederikke Woller Kvist.

U18 drenge vandt 6-0 mod KTK/ETK/STK. Som u. 18 pigerne har drengene været i en klasse for sig selv. Sikre sejre og ingen pardon. Holdet har meget gode muligheder i medaljespillet.

Holdet der slog sammenslutningen bestod af: Martin Nygaard, William Gormsen, Vladimir Ristic og Felipe Mikkelsen.