Sidste runde af holdturneringen for klubbens seniorhold inden sommerferien er spillet med stor succes

Damerne i elitedivisionen vandt 5-1 over Hørsholm/Rungsted. Pigerne har virkelig leveret på meget højt niveau i denne indledende pulje hvor de nu tager 5 eller 6 point med i mellemspillet. Om det bliver Gentofte eller Hørsholm/Rungsted vi vælger, afgøres i næste uge.

Holdet der slog Hørsholm/Rungsted bestod af: Mai Grage, Julie Noe, Karina Ildor Jacobsgaard, Karoline Laursen og Rebekka Hillingsø.

MVP blev Rebekka for en stærk double.

2. holdet i 1. division øst for damer vandt 3-1 mod B93. Et godt resultat mod en modstander der kommer til at spille om at rykke op i elitedivisionen. Der var et imponerende resultat af Nikoline Gullacksen, der vandt 62 64 over den danske U18 mester indendørs, Sofie Bjerringgard.

Vores hold bliver blandt de tre bedste hvilket er rigtig godt.

Holdet der slog B93 bestod af: Nikoline Gullacksen, Louise Flintsø og Divine Nweke.

3. holdet i 2. division øst for damer spillede 2-2 mod Vedbæk. En kamp der godt kunne have været vundet da vi taber 2 kampe i match tiebreak. Pigerne spiller med om 1. pladsen i puljen hvilket er imponerende af de unge spillere.

Holdet der spillede uafgort mod Vedbæk bestod af: Olivia Thiemke, Benedicte Danielsen og Maren Vange (debut), tillykke.

Herrerne i elitedivisionen vandt 5-1 over Gentofte. En imponerende god sejr, og holdet tager nu 5 point med i mellemspillet, hvor det bliver spændende hvilket andre hold vi kommer i pulje med. Sejren over Gentofte var meget tæt, da Gentofte havde et meget stærkt hold denne dag, da Davis Cup spilleren, Christian Sigsgaard, var hjemme fra USA, samt at 4 ud af 6 kampe gik i match tie-break.

MVP blev Martin Pedersen for sin flotte sejr over Sigsgaard.

Holdet der slog Gentofte bestod af: Martin Pedersen, Nicolai Ferrigno, Mohamed Shabib, Kasper Elsvad og Marc Ferrigno.

2. holdet i 1. division øst for herrer spillede 3-3 mod HIK II. Drengene fik spillet en rigtig god holdkamp mod et godt hold. Det er sjældent man ser tennis på det niveau i 1. division, så det var godt for alle parter. Ærgerligt at drengene ikke fik sejren, da vi var oppe med 3-1 inden doublerne

Holdet spiller med om 1. pladsen og der er gode muligheder i en tæt række.

Holdet der spillede uafgjort med HIK II bestod af: Nicolaj Katic, Jonas Zacho Larsen, Ondrej Kralik og Julius Gormsen.

3. holdet i 2. division øst for herrer vandt 5-1 over Helsingør. Der var meget stor forskel på holdene og de kampe vi vandt, tabte vi ikke et sæt i. Holdet spiller med om 1. pladsen i puljen, og det bliver spændende at se om de kan få den.

Holdet der slog Helsingør bestod af: Vladimir Ristic, Felipe Mikkelsen, Lukas Wendelboe og Christopher Søndergaard.

Sidste runde af holdturneringen for klubbens seniorhold

Damerne i elitedivisionen vandt 5-1 over Hørsholm/Rungsted. Pigerne har virkelig leveret på meget højt niveau i denne indledende pulje hvor de nu tager 5 eller 6 point med i mellemspillet. Om det bliver Gentofte eller Hørsholm/Rungsted vi vælger, afgøres næste uge.

Holdet der slog Hørsholm/Rungsted bestod af: Mai Grage, Julie Noe, Karina Ildor, Karoline Laursen og Rebekka Hillingsø.

MVP blev Rebekka for en stærk double.

2. holdet i 1. division øst for damer vandt 3-1 mod B 93. Et godt resultat mod en modstander der kommer til at spille om at rykke op i elitedivisionen. Der var et imponerende resultat af Nikoline Gullacksen, der vandt 62 64 over den danske U18 mester indendørs, Sofie Bjerringgard.

Vores hold bliver blandt de tre bedste hvilket er rigtig godt.

Holdet der spillede uafgjort mod B 93 bestod af: Nikoline Gullacksen, Louise Flintsø og Divine Nweke.

3. holdet i 2 division øst for damer spillede 2-2 mod Vedbæk. En kamp der godt kunne have været vundet da vi taber 2 kampe i match tiebreak. Pigerne spiller med om 1. pladsen i puljen hvilket er imponerende af de unge spillere.

Holdet der slog Vedbæk bestod af: Olivia Thiemke, Benedicte Danielsen og Maren Vange (debut), tillykke.

MVP blev Martin Pedersen for sin flotte sejr over Sigsgaard.

Holdet spiller med om 1. pladsen og der er gode muligheder i en tæt række.

Holdet der slog HIK II bestod af: Nicolaj Katic, Jonas Zacho Larsen, Ondrej Kralik og Julius Gormsen.