Næstsidste runde af DH Junior afviklet

U. 12 piger tabte 2-4 mod Skovshoved. Vores piger møder rigtig hård modstand der giver dem masser af erfaring. Holdet kommer desværre ikke med i slutspillet til september.

Holdet der tabte mod Skovshoved bestod af: Emma Zulkic, Mathilde Ravnholt, Nelli Dyndgaard og Clara Steines.

U. 12 drenge vandt 5-1 over Randers. Vores hold er godt og stabilt og holdet har gode chancer i medaljespillet. Det kræver fokus og de skal lige holde gejsten i den sidste kamp.

Holdet der slog Randers bestod af: Oliver Steines, Konstantin Krüger, Christoffer Delfort, Lukas Christmas-Møller og Fidel Nweke.

U. 14 piger vandt 6-0 over Team Fyn. En meget vigtig og dejlig stor sejr til holdet der er i nervepirrende spil og to slutspilspladser med to andre hold. Den sidste kamp mod Lyngby afgør om holdet går til slutspil.

U. 14 drenge spillede 3-3 mod Skovshoved. Vores hold. Holdet har stadig muligheden for medaljespil, men det kræver sejr i sidste kamp med 4-2. Svært men ikke umuligt.

Holdet der tabte mod Skovshoved bestod af: Silas Christmas-Møller, Emil Overgaard, Marcus Jørgensen og Kasper Thielsen.

U. 18 piger vandt 6-0 over Birkerød/Hillerød. En sejr der betyder, at holdet er klart til medaljespillet hvor holdet er en af tre favoritter til guldet. Vinder pigerne sidste kamp vælger de modstander i semifinalen.

Holdet der slog Birkerød/Hillerød bestod af: Karoline Laursen, Rebekka Hillingesø, Nikoline Gullacksen og Amanda Rohde.

U. 18 drenge spillede 3-3 mod Skovbakken. Et flot resultat mod en god modstander. Dermed er holdet klart til medaljespillet og med lidt held vinder holdet rækken og vælger modstander i semifinalen. Det er der gode chancer for og i slutspillet kan alt ske.

Holdet der spillede uafgjort mod Skovbakken bestod af: Martin Nygård Knudsen, William Gormsen, Felipe Mikkelsen og Lukas Wendelboe.