Mogens Friis ny træner på KB

Det er med stor glæde at meddele at vi pr. 1. august 2017 har ansat Mogens Friis som træner på KB. Mogens vil få en vigtig rolle for børnene mellem 4-13 år og bliver ansvarlig for netop dette område, i tæt samarbejde med klubbens øvrige trænerstab og i særdeleshed med minitennisansvarlig Thomas Rønn og sportschef Mikkel Nørby.

Mogens kommer fra en stilling i Lyngby Tennisklub hvor han har haft ansvaret for mange områder i klubben, herunder også børnetennissen og han har tidligere med stor succes i HIK skabt en masse dygtige spillere under 12 år. Han blev i 2014 kåret til Årets træner i Danmark netop på baggrund af sine resultater i HIK.

Mogens er med sine 59 år og rigtig mange år i tennisverdenen en erfaren herre, som vi glæder os til at samarbejde med.

Velkommen til Mogens, som har første arbejdsdag tirsdag den 1. august.