Holdkampe efter juleferien

Efter en lang julepause er det endelig blevet tid til holdkampe igen. Der resterer to runder tilbage for alle hold, men begge førstehold gerne skulle kvalificere sig til slutspillet som spilles den 12-13 marts i Ølstykke og dermed spille om guld.

1. hold damer spiller denne runde hjemme på Peter Bangs Vej mod ATK. KB stiller stærkt op, netop for at sikre deres billet til slutspillet. Der er efter sigende varslet comeback til enkelte spillere på holdet, så det er absolut værd at komme ud og se damerne spille. Alt hjælp er værdsat -tilskuere og klap. Deres kamp spilles lørdag den 4 februar kl. 10.00.

1. hold herrer spiller ligeledes hjemme på lørdag samtidig med damerne. Denne gang er det mod et formstærkt HIK hold, så herrerne stiller naturligvis stærkt op igen. Målet er slutspillet, og med en sejr over HIK så vil vejen til slutspillet se det rigtig godt ud.

Det er for alles vedkommende en rigtig god mulighed for at se begge førstehold spille hjemme, og ønsker derfor at der er mange tilskuere, familie, venner, spillere såvel som unge og gamle som kommer og støtter holdene.

2. hold damer spiller lørdag den 4. Kl. 16.00 hjemme mod HRT II. En kamp hvor KB også stiller rigtig stærkt op, og denne holdkamp er utrolig vigtig for damerne. En stor sejr over HRT II kan betyde en potentiel førsteplads i divisionen, og vil samtidig sende et stærkt signal både indad og udadtil.

2. hold herrer spiller lørdag den 4. Kl. 12.00 ude mod Roskilde. Holdet har i denne sæson været rigtig skarpe og ligger derfor klart i spidsen af 1 division. En sejr over Roskilde vil med stor sandsynlighed sikre at holdet vinder 1 division, og det er derfor et super klar hold som stiller til start for KB.

3. hold damer spiller deres holdkamp fredag den 3. februar kl. 17.30 i Espergærde. Det er en yders vigtig kamp for holdet- igen, så handler det om at vinde divisionen og en sejr her vil hjælpe meget på det. Holdet er klar- pigerne er klar til at vinde!

3. hold herrer spiller deres holdkamp lørdag den 4. februar kl. 14.30 ude mod VI/SO II. Tredjehold herrer er stærkt spillende men møder i denne omgang hård modstand. Det er derfor et par friske herrer som skal spille, og en blanding af unge og gamle på holdet er helt sikkert recepten på sejr. Alt for en sejr!

Vi håber på at se så mange tilskuere som muligt, og at folk er klar til at hjælpe alle vores hold mod sejr. Held og lykke til alle!!