Udendørs holdkampene for klubbens senior divisionshold kom godt i gang i weekenden

Som vanligt når KB deltager, går holdene efter at vinde hver gang, hvor herrerne er forsvarende mestre og damerne vandt bronze sidste år.

I elitedivisionen for damer vandt 1. holdet 5-1 over Birkerød. En kamp hvor holdet viste stor styrke mod en potentiel slutspilsmodstander. Vores hold er homogent og stærkt på alle pladser, så det bliver meget spændende at følge holdet i denne sæson.

Holdet der slog Birkerød bestod af: Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Karoline Laursen, Rebekka Hillingsø og Julie Noe i double.

2. holdet i 1. division for damer vandt 3-1 over Hørsholm II. En flot sejr af et meget ungt KB hold, der viste, at de var klart bedre end modstanderen. Der var debut til Nikoline Gullacksen (tillykke), og pigerne kommer ret sikkert til at spille med om 1. pladsen i rækken.

Holdet der slog Hørsholm II bestod af: Nikoline Gullacksen, Jenny Herring og Louise Flintsø.

3. holdet i 2. division for damer vandt 4-0 over HIK III. Her stillede KB også et meget ungt hold med debut til Benedicte Danielsen (tillykke). Holdet gav ikke meget væk mod en modstander der sikkert skal kæmpe om at blive i rækken. Det unge hold skal ”blot” blive i rækken hvilket bør muligt, og det er meget gode lærepenge for de unge at spille seniortennis.

Holdet der slog HIK III bestod af: Divine Iheme Nweke, Olivia Thiemke og Benedicte Danielsen.

I elitedivisionen for herrer vandt 1. holdet 4-2 over Hørsholm i en gentagelse af finalen fra sidste år. Vi var spændte på hvilket hold Hørsholm stillede med, da de har rigtig mange udenlandske spillere på sin rangliste. De kom med en udlænding i 2. single, hvilket langt fra var nok til at slå vores stærke hold. De kampe KB vandt, var der aldrig tvivl om så det var en sikker sejr.

Holdet der slog Hørsholm bestod af: Martin Pedersen, Benjamin Hannestad, Nicolai Ferrigno og Mohamed Shabib.

2. holdet for herrer spillede 3-3 mod KFUM. En lige kamp mod et hold der rykkede op i elitedivisionen indendørs. Holdet kommer til at spille med om 1. pladsen i en hård pulje, så disse point var et godt skridt på vejen.

Holdet der spillede uafgjort mod KFUM bestod af: Jesper Jørgensen, Eric Vanshelboim, Martin Nygård Knudsen og Ondrej Kralik.

3. holdet i 2. division for herrer spillede 3-3 mod Hareskov/Værløse. KB fik 3 gode point på dagen og i en pulje der er stærk og tæt, er det fint af holdet at få 3 point. Holdet spiller for at blive i rækken og det kan godt blive svært da mange af de hold der skal mødes, er 1. hold. Men holdet vil give alt hvad de har og så må vi ses hvordan det ender.

Holdet der spillede uafgjort mod Hareskov/Værløse bestod af: William Gormsen, Julius Gormsen, Michael Mølgård  Kristensen, Lukas Wendelboe og Christopher Søndergaard (debut, tillykke).