Guld til KB´s damer og herrer efter meget dramatiske kampe.

Søndag var dagen hvor det danske mesterskab for hold skulle afgøres, og lad det være sagt med samme, begge KB’s hold vandt efter nogle dramatiske kampe, der viste, at holdtennis i Danmark har højt niveau og er fantastisk spændende.

Damerne mødte rivalerne fra Gentofte. Før singlerne havde vi håbet på at vi kunne vinde de to af dem. Men da Mai Grage begyndte med at vinde i match tiebreak over den professionelle, Emilie Francati, viste vi, at det godt kunne gå vores vej. Efter flotte sejrer i 3. og 4. singlen, stod vi pludselig med føring 3-1, og skulle ”bare” vinde en double.

Alt begyndte godt, anden doublen havde sæt, og virkede i kontrol og første doublen førte 4-1, så man sad med en god fornemmelse. Men pludselig vender momentum, og første doublen taber kampen meget tæt, og vi taber anden double i match tiebreak. Man kunne tydeligt mærke på pigerne, at dette var en mavepuster, og alle skulle lige samles op inden vi som indendørs skulle ud i ”Golden” sæt om det danske mesterskab.

Gentofte havde vundet et sæt mere end os, og kunne fravælge tre kampe. Kampen der skulle afgøre det hele, stod mellem Mai Grage og Emilie Francati. En kamp coachen var ret rolig ved at skulle spille, da Mai hele dagen havde spillet godt og var mentalt klar.

Ca. 150 tilskuere stillede sig rundt om banen og var klar til at følge kampen om de 10 point og guldet. Det er dette spillerne træner og spiller tennis for. En kamp med spænding, pres og lir, hvor alt fokus er på den enkelte. Helt nøgternt, spillede Mai, mere for at vinde kampen end Gentofte spilleren, og da Mai slog matchbolden ind til sejr til KB på 10-8, brød KB spillerne ud i jubel.

Der skal lyde en stor cadeau til holdet, samt til modstanderen fra Gentofte. Selv om mange kampe var tætte og det gælder om at vinde, var der gennem hele kampen fair play og god stemning blandt holdene.

Klubbernes holdkaptajner valgte fortjent Mai Grage til MVP, ligesom Mai også modtag den interne bamse på holdet.

Holdet der slog Gentofte bestod af: Mai Grage, Julie Noe, Karina Ildor Jacobsgaard, Karoline Laursen, Rebekka Hillingsø, Nikoline Gullacksen og Amanda Rohde.

Julie Noe, Karoline Laursen, Maj Grage, Rebekka Hillingsø, Karina Ildor, Jette Wilhelmsen, Campse

Herrerne mødte i en nyklassisker HIK. Dette var som damerne en kamp vi følte kunne blive meget tæt, men vi følte også, at vores hold var klar til opgaven og alle havde fået trænet godt.

Da KB holdet vandt de første to singler, begge i match tiebreak, vidste vi at det så rigtig godt ud for holdet. Både Martin Pedersen og Benjamin Hannested, sled og slæbte det bedste de havde lært for at vinde meget seværdige kampe. Begge spillere måtte kæmpe, slås og spille tennis på højt niveau mod rigtig gode HIK spillere.

Da vi vandt 3. singlen og tabte 4. singlen, var holdet oppe 3-1 inden doublerne. Vi har rigtig gode doubler, problemet var, at det har HIK også. Så der var intet der var givet før disse kampe. Da kampene begyndte, kunne man godt se, at begge kampe ville blive tætte og kunne gå begge veje.

Da anden double tabte en tæt match tiebreak var det hele op til første doublen. Da denne også gik i match tiebreak, var alle folk igen samlet om en bane, mørket var ved at drille, men Martin og Frederik var klar. KB drengene spillede en meget vel gennemført match tiebreak, og da vi vandt matchbolden, brød KB tilhængerne igen ud i jubel.

Herrerne viste fantastisk holdånd, var fokuseret og spillede tennis på et meget højt niveau. HIK er et hold med spillere der er gode venner med de fleste af vores spillere hvilket giver kampen et ekstra liv. HIK har været tæt på guldet de tre sidste gange og er et rigtig godt hold. Det var en imponerende præstation vores hold leverede og stor propaganda for dansk tennis.

Martin Pedersen blev kåret til MVP af de andre kaptajner, og Frederik Sletting fik den interne bamse til den efterfølgende fest til stor jubel for ham selv.

Holdet der slog HIK bestod af: Martin Pedersen, Benjamin Hannested, Nicolai Ferrigno, Kasper Elsvad, Frederik Sletting Johnsen, Marc Ferrigno og Martin Nygård Knudsen.

Frederik Sletting Johnsen, Benjamin Hannested, Martin Pedersen, Mark Ferrigno, Nicolai Ferrigno, Mikke Nørby, og Dean Pedersen

Det var afslutningen på en fantastisk senior holdturnering udendørs med to guldmedaljer. Spillerne har fortjent et stort tillykke og lidt fri fra banerne inden det går løs indendørs. Vi skal op på hesten igen indendørs, da alle hold altid vil slå de danske mestre. Vi er klar på udfordringen og tager i mod den med kyshånd.

Tak til alle tilskuerne der holdt ud til den bitre ende, uden Jeres støtte havde holdene ikke klaret den.