God sidste runde af DH Senior holdturneringen

Sidste runde af holdturneringen for seniorer er spillet og 1. holdene er klar til slutspillet om medaljer.

I elitedivisionen for damer vandt 1. holdet 5-1 over Roskilde. En rigtig god kamp at afslutte puljen med inden slutspillet, da Roskilde kæmpede og spillede godt. Men holdet holdt fokus og leverede en fin indsats.

Karoline blev MVP og holdet vælger modstander mandag mellem Hørsholm og HIK.

Holdet der slog Roskilde bestod af: Mai Grage, Julie Noe, Karina Ildor Jacobsgaard og Karoline Laursen.

I elitedivisionen for herrer vandt 1. holdet 6-0 over Fruens Bøge. En kamp der ikke var spænding i, og kampene var god træning inden slutspillet næste weekend. Holdet er gået ubesejret gennem rækken og vælger modstander i semifinalen mellem Lyngby og Hørsholm.

Holdet der slog Fruen Bøge bestod af: Nicolai Ferrigno, Mohamed Shabib, Kasper Elsvad og Marc Ferrigno.

Info om slutspillet, der spilles på Pile Alle, d. 2.-3. september, spilletidspunkt og modstandere, vil følge i løbet af den kommende uge

2. holdet for damer i 1. division tabte 1-3 mod HIK II. En kamp direkte om 1. pladsen i rækken. Desværre tabte holdet kampen og bliver en flot nummer 2. Holdet har gjort det meget flot og pigerne har vist, at de er gode, solide og har et højt niveau.

Holdet der tabte til HIK II bestod af: Nikoline Gullacksen, Amanda Rohde og Louise Flintsø.

2. holdet for herrer i 1. division vandt 5-1 over Farum. Holdet var aldrig i problemer, og det er godt at se at sportschefen stadig kan spille J Holdet slutter flot sommer 2 i rækken.

Holdet der slog Farum bestod af: Martin Nygård Knudsen, Vladimir Ristic, Michael Mølgaard Kristensen og Mikkel Nørby.

3. holdet for damer tabte 1-3 mod Team Øresund i 2. division. Det unge hold bliver flot nummer 2 i rækken og spillerne har vist, at de sagtens kan begå sig i senior tennis.

Holdet der tabte til Team Øresund bestod af: Divine Dasam Nweke, Olivia Thiemke og Ajla Kalesic.

3. holdet for herrer tabte 06 mod Virum II. Holdet forbliver i rækken, hvilket var målsætningen fra begyndelsen. En masse spillere har spillet på holdet og de har alle gjort det flot.

Holdet der tabte mod Virum II bestod af: Felipe Mikkelsen, Lukas Wendelboe, Christopher Søndergaard og Oliver Eliasen.