1 guld, 5 sølv og 6 bronze i veteran DM for KB

Som vanligt blev der ugen efter senior DM spillet om DM for veteranerne. KB var flot repræsenteret med mange deltagere.

Det er imponerende så fantastisk et arrangement DTV får stablet på benene hver gang. Masser af mennesker i Rundforbi Tennishal, der spises sammen hver aften og finalerne er et tilløbsstykke også for spillerne der er slået ud.

Resten af tennis Danmark kunne lære meget af dette til alle turneringer.

Resultaterne for KB-spillerne blev som følger:

I herresingle +45, spillede Lasse Dalberg sig flot frem til semifinalen. Her måtte han give fortabt og give wo mod Nils Trier Madsen, Humlebæk, og vandt dermed bronzemedalje.

I herredouble +45, vandt Claus Møller Petersen/Kim Henriksen flot sølv medaljer. De måtte desværre se sig slået i en tæt finale 57 36 mod et par fra Hørsholm.

I herresingle +60, var det Hans Peter Michaelsen der gjorde det godt. Han vandt i semifinalen 63 63 over Kurt Jensen, Roskilde og var dermed klar til finalen mod Peter Henrik Jantzen, HIK. Det blev desværre en for svær kamp for Hans Peter, der måtte se sig slået 36 36 og dermed vinde en flot sølv medalje.

I herredouble +60, stod der en KB-spiller på hver side af nettet i finalen, hvilket betød, at der var en guld medalje. Guldet gik til Kristian Budtz-Olsen, med sin makker fra HIK, vandt de over det rene KB par, Hans Peter Michaelsen/Tom Christensen.

I damedouble +70, vandt Jette Steinmetz/Elisabeth Lindberg, flot bronze medalje efter et nederlag i semifinalen med 36 06 mod seedet nummer 1 fra Holte.

Karin Schneider/Dora Abplanalp, vandt i samme række flot bronze medaljer efter et meget tæt nederlag i semifinalen, 57 64 7-10 mod seedet nummer 2 fra HIK.

I herresingle +75 vandt Ove Simmernæs bronze, efter et nederlag i semifinalen på 06 26 mod en spiller fra HIK.