Flot DM af KB spillerne - Benjamin Hannestad dansk mester i herresingle og herredouble

De Danske mesterskaber for seniorer er færdigspillet efter et meget velgennemført og flot arrangement i Hareskov/Værløse Tennisklub.

For første gang i mange år var det et rigtig godt felt der var tilmeldt i både dame og herresingle.

I damesingle havde KB to spillere i semifinalen. Karina Ildor Jacobsgaard mødte den danske mester indendørs, Hannah Viller Møller, HIK. Desværre var HIK spilleren på dagen bedre end Karina der måtte se sig slået 36 16 til en meget solid HIK spiller.

Mai Grage tabte desværre også sin semifinale 36 63 26 mod Maria Jespersen, Gentofte. Mai fik aldrig rigtig gang i sit spil, hvilket også var Gentofte spillerens fortjeneste. Mai kunne ikke styre spillet og de fleste bolddueller blev korte hvilket var til Marias fordel.

I herresingle havde KB også to spillere i semifinalerne. Nicolai Ferrigno tabte desværre en gyser 64 36 46 mod August Holmgren, Gentofte. En meget seværdig kamp hvor der var lange bolddueller og flot tennis. Nicolai havde sine chancer for at vinde kampen med masser af break bolde i tredje sæt, men August spillede de fleste godt og gik efter slagene. Et ærgerligt nederlag for Nicolai, der igen viser, at han er blandt de bedste spillere i Danmark.

Benjamin Hannestad havde gennem turneringen som seedet 1, favoritværdigheden på sine skuldre. Benjamin spillede gode kampe hvor specielt kvart, semi og finalen var på et meget højt niveau. I semifinalen vandt Benjamin 62 67(3) 63, over den forsvarende mester fra sidste år, Christian Sigsgaard, Gentofte. Benjamin var oppe 52 i andet sæt efter meget imponerende tennis. Gentofte spilleren løftede sit niveau, mens Benjamin var lidt uheldig med nogle fejl der var millimeter ude. Tredje sæt var tennis i høj klasse og Benjamin var aldrig rigtig tæt på at tabe.

I finalen mødte Benjamin, August Holmgren, Gentofte. Det var kampen mellem seedet nummer 1 og 2, så der var lagt op til en seværdig oplevelse. Lad det være sagt med det sammen, Benjamin var på dagen klasser over August, og kunne vinde sit første danske senior mesterskab med en sejr på 62 61. En helt igennem velgennemført kamp hvor Benjamin ikke laver fejl, holder højt tempo og har et fantastisk fokus. Et meget fortjent mesterskab til Benjamin, og mon ikke han bliver udtaget til Davis Cup?

I doubler var der medaljer som følger til KB spillerne:

Guld: Herredouble, Benjamin Hannested sammen med Christian Sigsgaard, Gentofte.

Bronze: Herredouble, Mohamed Shabib/Johannes Ingildsen.

Nicolai Ferrigno sammen med Søren Wedege, Hørsholm.

Damedouble, Divine Dasam Nweke sammen med Cirkeline Lundberg, Gentofte.

Mixdouble, Karina Ildor Jacobsgaard sammen med Rasmus Heinemann, Hareskov/Værløse.

Et dansk mesterskab der betød, at KB vandt 2 guld og 8 bronzemedaljer.

Det skal til sidst siges, at det var en fornøjelse at følge klubbens spillere og ikke mindst de unge spillere der leverede meget flotte resultater.

Tillykke til alle medaljevinderne.