46 forældre skal prøve tennissporten

46 forældre til tennisspillende børn på KB skal i april måned prøve at træne tennis.

De er tilmeldt et Voksenintroduktionsforløb á 4 gange tennistræning, hvor målet er at vise forældrene hvor fantastisk en sport tennis er og vise hvordan man kan bruge kvalitetstid med sine børn på tennisbanen. For kun kr. 300 for de 4 gange kan forældrene forsøge sig med tennissporten.

Klubbens trænerteam er klar til at tage imod forældrene i perioden 18. april - 29. april. Der trænes indendørs enten tirsdag/torsdag eller onsdag/fredag.

Efter forløbet tilbydes forældrene medlemskab og træningstilbud med andre forældre, så de kan fastholde deres nyfundne glæde ved tennisspillet og udvikle sig endnu mere.

Der er stadig få ledige pladser og er man interesseret skal man kontakte klubmanager Daniel Mølgaard Nielsen på e-mail: daniel@kb-boldklub.dk