2. runde af DH Junior overstået med mange sejre

Juniorholdene i DH holdturneringen har spillet 2. runde.

U12 piger tabte 1-5 mod HIK. Pigerne har fået kamp til stregen i begge holdkampe, Nelli vandt dog en flot sejr i 4. singlen i dag. Det har været gode hold de har mødt og det er rigtig god erfaring for pigerne at spille kampe på højt niveau.

Holdet der tabte mod HIK bestod af: Emma Zulkic, Helena Bakovic, Mathilde Ravnholt og Nelli Dyndgaard.

U12 drenge vandt 5-1 mod Hørsholm/Rungsted. Holdet har nu vundet de første to kampe så det ser godt ud og det bliver spændende hvor mange point de får med i mellemspillet. Holdet er stabilt på alle pladser og har chancer mod alle hold.

Holdet der slog Hørsholm bestod af: Oliver Steines, Konstantin Krüger, Christoffer Delfort og Fidel Nweke.

U14 piger tabte 2-4 mod Hørsholm/Rungsted. Et lidt overraskende nederlag, men med 4 kampe i match tiebreak, var det en lige kamp.

Pigerne er klar til at spille om 1. pladsen i puljen mod HIK hvilket betyder hvor mange point de får med i mellemspillet.  

Holdet der tabte mod Hørsholm bestod af: Olivia Thiemke, Benedicte Danielsen, Michelle Bernth og Viktorija Lekic.

U14 drenge vandt 6-0 over Team Fyn. Igen en meget flot indsats af drengen der med to sejre, spiller med om de sjove pladser.

Holdet der slog Team Fyn bestod af: Silas Christmas-Møller, Emil Overgaard, Alexander Borup og Marcus Jørgensen.

U18 piger vandt 5-1 over Hørsholm/Rungsted. Dermed er holdet nummer et og er klar til mellemspillet med 5 point. En meget imponerende indsats af holdet i en pulje med to andre rigtig gode hold, viser pigerne, at de er en af favoritterne til guldet.

Holdet der slog Hørsholm bestod af: Karoline Laursen, Rebekka Hillingsø, Nikoline Gullacksen og Amanda Rohde.

U18 drenge vandt 6-0 over Team Fyn. God sejr af drengene mod et godt hold. Nu venter puljefinalen mod Lyngby om vigtige point til mellemspillet. Men om man møder HIK eller Skovbakken i semifinalen i slutspillet betyder ikke det store, begge hold er gode og vi skal spille på top for at vinde disse kampe.

Holdet der slog Team Fyn bestod af: Jesper Jørgensen, Eric Vanshelboim, Martin Nygård Knudsen, William Gormsen og Vladimir Ristic.

Tillykke med de flotte resultater.