Familietur til Tyrkiet i uge 42

Efterårsferien stod for døren, og det betød at den årlige familietur til Tyrkiet var lige rundt om hjørnet. De 63 medrejsende KB spillere havde med stor forventning set frem til en herlig uge med masser af mulighed for tennis, varme, sol, fællesskab og hygge. Det viste sig ogå at blive en god tur for alle involverede parter.

Afgang var i denne omgang fra Malmø, og på trods af flere timers forsinkelser og et par trætte børn og voksne, var humøret naturligvis højt. Træningen var fordelt således, at man spillede fra 9-12 (fordelt på to grupper fra 9.00-10.30 og 10.30-12.00) og igen fra 15.00-17.00 hvorefter der kunne spilles videre hvis man havde lyst, eller hoppe i havet og få sig en forfriskende dukkert. Formiddagstræningen var lidt mere taktisk og teknisk orienteret, medens der om eftermiddagen var mere pointspil på programmet. Det var i disse træninger hvor børn ville slå deres forældre og ligeledes den anden vej. Det var med til at styrke fællesskabet blandt alle deltagerne, og ved aftenmåltiderne blev der naturligvis hoveret lidt. Mellem træningerne blev tiden af naturlige årsager brugt ved poolen og ved havet, så man fik absolut mest sol og varme for pengene. Tiden blev dog også brugt på forskellige aktiviteter som fodbold, volleyball, fitness, pool osv. Der var alt i alt i løbet af dagen rig muligheden for at være aktiv både på og udenfor banen.

Om aftenen var der dækket mange borde op som var specielt reserveret til KB, og fælles middag på programmet. En tid til fællesskab, historier, venner og familier der mødes til at diskutere alt mellem himmel og jord. Det var da også her der blev sammenlignet hvem der havde fået flest vabler på hænder og fødder og hvem der var klar til at “krige” igen dagen efter. Pool og bordtennis var blandt de mest populære aktiviteter om aftenen, og der skulle ikke gå ret lang tid før de konkurrence orienterede deltagere var nede at give den gas på poolbordet hvor der blev udfordret på kryds og tværs af familier og trænere.

Søndag var hjemrejsedag, men inden da, skulle Tyrkiet Cup 2016 afholdes. Tyrkiet Cup var for alle dem der havde lyst til at spille kampe på tid, og her blev deltagerne blandet på kryds og tværs i form af et blåt hold og et rødt hold. Efter næsten to timers intenst spil, hvor der blev kæmpet for alt og alle, stod der til sidst to vindere.

Hjemrejsen viste sig at blive en længere affære en forventet, men i sidste ende, endte alt godt. Det var nogle trætte deltagere der blev sendt hjem, men de skal bestemt alle have ros for deres super gode arbejde i løbet af ugen. Der blev spillet meget tennis, dyrket meget sport, spist, drukket og slappet godt af. Solen og varmen var helt bestemt med til at gøre turen endnu bedre, og på trænerteamets vegne skal der lyde en stor tak til alle som deltog og gjorde denne tur en helt specielt tur.

Vi ønsker alle en herlig efterårssæson, og må tennissen bringe masser af gode timer og samvær både på og udenfor banen.

På gensyn snarest!