Turneringsnyt uge 8 & 9

De sidste par weekender har der været heftig turneringsaktivitet for en lang række af klubbens juniorer.

I Malmø vandt Divine Nweke U12 A rækken, i meget overbevisende stil, ved ikke at afgive et eneste set. Finalen blev vundet over en svensker med cifrene 61 60. Link til tennisavisen omkring Divine præstation: http://www.tennisavisen.dk/fair-play-open-danske-piger-oeverst-paa-sejrskamlen-i-sverige/

I Danmark:

I Uge 8: U10 drengesingle i Næstved & Slagelse: turneringssejr til Oliver Steines & Baltazar Huus.

I Uge 9: Vinder Kat 3 pigesingle i Slagelse Sofia Dvinge Pipper, med finale sejr over klubkammerat Alberte Cort, Caroline Delfort var i semifinalen i samme turnering, Vinder u16 drengesingle Kat 3 i Slagelse Sebastian Wolder, Semifinalen i Hillerød U12 kat 3 Marcus Jørgensen, Helena Bakovic semifinale i Kat 3 U12 pigesingle.

Stort tillykke til alle KB’erne, det er utrolig glædeligt at se mange af klubbens spillere fra hold/turnerings segmentet, gøre sig gældende i turneringer. En høj turneringsaktivitet er utrolig vigtigt for en juniors spillers udvikling.

De sidste indendørs turneringer vil være i uge 10 & 11, inden det hele slutter af med UM & DM i hhv uge 12 og 14.