Turneringsnyt uge 19

Udover KB egen senior GPS, var der junior turnering i Kristi himmelfarts ferien.

I Espergærde vandt Lukas Wendelboe sin anden turnering i træk, ved at vinde kat. 2 U14 drenge. Dermed er Lukas’ ubesejret i 7 kampe i træk i denne udendørssæson. Rigtig god start for Lukas, der skal bruge sit sidste år i U14 til at etablere sig blandt de 12-15 bedst i landet.

Christoffer Delfort var også i Espergærde, her vandt han flot sin første kat 2 U12 turnering, og rykker dermed yderligere op på ranglisten. I finalen slog han Konstantin Krüger fra KB. Begge drenge er kun første års U12, og har derfor 1 ½ år tilbage under 12.

Efter Divine Nweke måtte trække sig fra sidste weekends TCO GPS pga. sygdom, var hun tilbage i vanlig sejrsstil, og vandt endnu en kat 1 U12 turnering, og dermed cementer hun sin førsteplads på ranglisten.

Oliver Eliasen har ikke spillet ret mange turneringer i 2016, men i Vedbæk vandt han en U16 kat 2 turnering, så det må være en stor motivation for Oliver, som kan rykke rigtig meget denne sommer.

Marcus Jørgensen vandt flot sin første kat 2 U12 turnering i Dragør, efter en flot finalesejr over KB’eren Emil Demetriou. Marcus er en spiller, jeg har store forventninger til på den lidt længere bane, og med det drive og entusiasme han angriber sin tennis med, bliver det helt sikkert ikke den sidste sejr til Marcus.

Emil Overgaard vandt en kat 3 U14 turnering i Fredensborg, alle fire kampe blev vundet i to set. Emil har en stor flair for tennis, og med lidt flere kampe, er jeg sikker på han kan blande sig i top 50 i landet.

Baltazar Huus vandt sin U10 pulje i Greve

Jasmin Mayor vandt sin U10 pulje i Greve

Oliver Steines vandt sin U10 pulje i Lyngby