Turnerings nyt uge 10

DH Slutspillet på KB tog selvfølgelig en stor del af tennis opmærksomheden i den weekend, men en lang række junior var også i aktion.

I Farum kat 1 U14 drenge, var der ren KB finale, efter rigtig mange flotte sejre af både Arthur Linck & Felipe Mikkelsen (sejr over bl.a. Bastian Toelhøj (Arthur), Philip Bonke/ Valdemar Pape (Felipe)), var de klar til at dele guld og sølv imellem sig. Felipe vandt flot finalen med 61 62, stort tillykke og en flot generalprøve inden påskens UM, hvor drengene tidligst kan mødes i evt. finale.

I Slagelse U14 kat kat. 3 pigesingle, var der endnu en ren KB finale, Maren Vange vandt flot turneringen over Alberte Cort. Maren havde undervejs slået Amanda Habitch, som var sed. 1. Flot at begge piger, og dette må give blod på tanden til at spille flere turneringer.

I Svendborg U12 kat 2 drengesingle, var Frederik Couve i finalen, her blev det til et 26 46 nederlag til Lui Lykke. Frederik tager hele tiden nye ting til sig, og med den udvikling han har gang i, så bliver han rigtig farlig.

I Helsingør U14 kat 2, spillede Lukas Wendelboe sig til en finaleplads, hvor han efter flotte sejre i kvartfinalen og semifinalen måtte han trække sig i finalen med dårlig skulder. Lukas har fået spillelysten igen, og når han rammer niveau er han helt klart til top 20 i DK, lad os håbe, at skaden ikke er for alvorlig, så han kan blive klar til UM.

I Slagelse kat 3 U12 drengesingle, gik Marcus Jørgensen som useeded, hele vejen til finalen. Et utrolig flot resultat af Marcus, som bare har en kæmpe stor glæde ved at spille tennis, og det kommer man enormt langt med. Så forsæt endelig med at klø på Marcus.

I minitennis blev klubben U10 hold Sjællandsmestre, på holdet var: Fidel Nweke, Oliver Watts, Lucas C-Møller, Oliver Steines & Filippa Klemmesen. Stort tillykke til dem alle, og med sådan et hold må fremtiden for KB se lys ud.

I Albertslund vandt Olivia Thiemke minitennis stævne i U14 pigesingle, hvor hun i finalen slog klubkammeraten Selma Brink Junker.

I Hedehusene U12 kat. 2 drenge, var Christoffer Delfort i semifinalen

I Vallensbæk kat 3 pigesingle, var Clara Steines i semifinalen