Tre uger med TennisEurope turneringer

Danmark har her i august måned været vært for fire Tennis Europe turneringer, tre af disse turneringer, var KB vært for, den sidste blev spillet i Birkerød. Status blev 4 turneringssejr i single til KB spillere, og tager vi double med bliver det til yderligere 4 titler.

Første uge var U16 TE på KB, KB havde overtaget værtsskabet fra Holbæk. Mange KB fik prøvet sig af på internationalt niveau, de fleste blev en god erfaring rigere. For Eric Vanshelboim og Jesper Jørgensen blev det til en ren KB-finale i drengesingle. Jesper spillede en flot kamp og vandt et tæt opgør 46 64 62. I double vandt Eric med sin makker fra HIK.

I uge to var der både TE 12 & 16 stadig med KB som vært. I U16 var det ren reprise fra ugen før, da Eric og Jesper igen skulle dele guld og sølv imellem sig. Desværre fik Eric et vrid i håndleddet, så han måtte trække sig efter første set, som Jesper vandt 6-3. I double var Jesper og William Gormsen parret op sammen, og denne duo gik hele vejen, og vandt endnu en titel til KB, i finalen slog de Eric med sin makker fra Fyn. Jesper har derfor på to uger spillet og vundet 10 singler og 3 doubler, en imponerende indsats, når man i tillæg ved at han samtidig også lige er startet i 1g.  I U12 turnering vandt Divine Nweke sin to første internationale titler i TE regi, ved at vinde single og double, med sin makker fra HIK. Divine slog undervejs både Norges bedst og Sveriges nr 2. Flot af Divine, der forsat formår at udvikle sit spil.

I uge 3 hed arrangørerne Birkerød Tennis Klub, og selvom det ikke gav KB spillerne hjemmebane, vandt Eric denne turnering i single, og fik dermed revanche for de to finale nederlag i de forrige uger, da han slog en stærk tysker i finalen 61 62. Super flot af Eric at spille tre uger i træk, og samtidig gå hele vejen til finalen i dem alle, det er der ikke mange der kan gøre.

For danske junior er det guld værd, at have tre internationale turneringer i træk på dansk grund. Derfor skal der igen lyde et opråb, til alle de spillere som ønsker at prøve kræfter med tennis på internationalt niveau, om at deltage, hver gang muligheden tilbyder sig på dansk grund.