Kære alle medlemmer

Sommersæsonen 2016 er nu godt i gang og der har allerede været afviklet det første store arrangement, nemlig KB Erhvervsklub Cup, som i år havde rekorddeltagelse af 300 seniorer og veteraner på alle niveauer, som kæmpede sig igennem 350 kampe.

Som alle ved er det 140 års jubilæum i år, hvilket betyder at der for tennismedlemmerne arrangeres en masse forskellige aktiviteter.

Klubbens 1. hold for damer og herrer skal forsvare hold DM titlerne fra udendørssæsonen 2015, holdkampene starter i den kommende weekend med kampe på udebane, mens der lørdag den 21. maj spilles på hjemmebane på Peter Bangs Vej for begge hold, fra kl. 10.00. Holdene har brug for al den støtte de kan få fra medlemmerne. Slutspillet afvikles også på hjemmebane lørdag den 3. september & søndag den 4. september.

Klubben har i år et rekord stort antal hold tilmeldt de forskellige holdturneringer, hvilket betyder at rigtig mange KB medlemmer tager ud og spiller for klubben mod de andre klubber. For de bedste juniorhold afvikles slutspillet også på hjemmebane i år, lørdag den 10. september og søndag den 11. september på Pile Allé.

Hver formiddag har vi medlemsaktiviteter på anlægget, hvor mange glade tennisspillere kommer og spiller med. Fra sommersæsonen er der udvidet med formiddagstennis om fredagen også og indtil videre tegner det godt for fremmødet her.

Masser af medlemmer er tilmeldt træning på hhv. minitennis-, juniortennis- og seniortennisskolerne ligesom mere end 100 spillere er på træning for elite-, talent- og turneringsspillere. Alt i alt er mere end 500 medlemmer tilmeldt et eller flere træningstilbud.

Traditionen tro er der camps for alle i uge 26 og uge 31, mere info er sendt ud til alle medlemmer via nyhedsbrev.

I august måned afholdes en stor international juniorturnering, den såkaldte TennisEurope turnering, for U12 & U16 spillere. Der spilles fra den 20. til den 27. august og her bliver der masser af liv på anlægget fra morgen til eftermiddag.

I midten af juni måned, den 14.-18. juni, forsøger vi os med en turnering på den svenske sommertour, hvor de bedste svenske spillere deltagere, og håber her at vi både ser en masse svenskere samt danske spillere plus vores egne dygtige spillere.

I anledning af jubilæumsåret har vi også påtaget os ansvaret for udendørs Københavnsmesterskaber hvor alle kampe afvikles på Peter Bangs Vej og der er pt. mere end dobbelt så mange tilmeldte som sidste år, lige omkring 300 tilmeldte fra KTU klubberne hvoraf vi selv står for ca. halvdelen af de tilmeldte.

Fra den 7.-9. juli afholdes vi landsstævnet for spillere under 10 år på Pile Allé hvor den nye Allé Banen benyttes til dette. Omkring 60 deltagere forventes at være med her.

Lørdag den 4. juni afvikles Boldens Dag hvor både tennis, fodbold og cricket byder indenfor for at vise vores sportsgrene frem til Frederiksbergs samt andre byers borgere. Der kommer snart mere info ud om dette men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Alt i alt bliver det en sommersæson med masser af tennis på vores 2 dejlige anlæg.

Med håbet om en god sæson til alle.

Med sportslige hilsener

Kjøbenhavns Boldklubs Tennisafdeling