Slutspil for juniorer for flotte resultater til KB

For anden uge i træk blev der på KB afholdt DH Slutspil, denne gang for juniorer. KB havde på fornemste vis spillet sig frem til slutspillet med 7 hold ud af 8 mulige, så det var nogle travle coaches der skulle rådgive til sejr.

I de yngste kategorier, U10, var KBs drengehold favoritter til at vinde guldet, og det blev da også realiteten efter søndagens finale. Inden da i semifinalen, havde drengene slået Kolding/Sønderborg, medens det i finalen blev til sejr over Team Nordsjælland. En meget flot og solid sejr fra drengene, og det var naturligvis to glade coaches, Jamie og Thomas, som kunne se på da drengene fik hængt deres guldmedalje om halsen.

I U10 piger, spillede KBs piger sig meget fornemt frem til sølvmedaljen efter at have tabt til storfavoritterne fra HIK. KBs yngste piger kæmpede dog bragt til sidste point var spillet, og som det var med drengene, så var Jamie og Thomas meget stolte og glade på pigernes vegne. Talentarbejdet med de yngste bærer frugt, og der skal lyde en stor tak til alle forældre og familie som var med til at bakke op omkring de helt små talenter.

U12 drenge havde i semfinalen en svær modstander, idet Gentofte stod på den anden side af nettet. Drengene vidste på forhånd at det ville blive svært, men med en stilling på 2-2 efter singlerne, gav drengene sig muligheden for at vinde holdkampen. Gentofte endte dog med at vinde begge doubler, og guldet i sidste ende guldet. KBs drenge skulle om søndagen spiller om bronze mod HRT, og med en stilling efter 2-2 efter singlerne, skulle begge doublekampe vindes. Drengene kom flyvende fra start, og HRT havde intet modsvar. En bronzemedalje til KB som drengene kan være yderst stolte og glade af.

U14 piger viste gennem hele weekenden stor klasse og vandt fortjent guldet efter en finalesejr over Skovbakken. I semifinalen havde de slået Lyngby, og det var bestemt en holdindsats der gjorde at de vandt guldet. I begge kampe var de nemlig ude i doublekampe, men et kollektiv som blev stærkere som kampen skred hen gjorde udfaldet. Holdkaptajn Rene var naturligvis glad på pigernes vegne, og trænerne mindst ligeså. En stærk præstation, og det bliver spændende at følge pigerne til indendørssæsonen.

U14 drenge viste stort mod og hjerte i deres to kampe. Semfinalen endte med 3-3, men grundet bedre sæt score i KBs favør, var det KBs drenge der skulle kæmpe om guldet mod Skovbakken. I finalen viste det sig dog at Skovbakken var for stor en mundfuld, men der blev på trods af dette kæmpet til sidste bold. Ligesom med pigerne, så udviste KBs drenge stort mod og vilje til at vinde. På trods af modgang og nederlag, stod drengene sammen og endte fortjent med sølvmedaljen om halsen.

I U18 piger måtte Skovbakken desværre trække deres hold, så det betød at KBs piger vandt medalje uanset hvad. I semifinalen blev Lyngby slået 4-2. En kamp der viste sig at blive svær, men hvor viljen til at vinde var større. Søndagens finale mod Gentofte var på papiret meget vanskelig, men med en smule mere held og kynisme, så kunne KBs piger have spillet sig frem til doublekampene. Stillingen efter singlerne var 3-1 til Gentofte, men grundet bedre sæt score i Gentoftes favør, var det ikke nødvendigt at spille doublerne. Kendsgerningen var dog at sølvmedaljen gik til KB, og det var yderst velfortjent og flot. En stærk indsats over hele linjen fra KB.

U18 drenge fra KB var favoritter til at vinde guldet, og det blev da også sådan det skulle blive. I semifinalen blev HIK besejret efter en stilling på 3-1 til KB, og drengene skulle derfor kun vinde et sæt for at spille sig i finalen. Det sæt vandt Martin Nygård Knudsen og Kasper Elsvad i deres double, og resten blev derfor ikke færdigspillet. I finalen blev fusionsholdet Hvidovre/Skovshoved slået 4-0, og der var aldrig tvivl om udfaldet af kampene. KBs drenge satte sig tungt på modstanderne, og det var derfor en velfortjent guldmedalje som blev hængt om halsen på drengene.

Stor tillykke til alle spillere og medaljevindere skal der lyde fra KB. Det var en meget lang weekend for alle coaches, men absolut det hele værd. 3 guld, 3 sølv, og 1 bronze efter sidste weekends slutspil. Det er en kendsgerning at KBs hold er blandt de aller bedste i landet, og det er sådan det skal være. KB vil være de bedste, og det viste spillerne på fornemmeste vis i weekenden. En klub som vi alle kan være stolte af, og som vi skal værne om. Der er ikke noget der kommer let, men med det hårde arbejde der bliver lagt for dagen af spillerne, ja, det gør det hele meget lettere. Der er bestemt håb og lys forude!!

Stort tillykke til alle!