Slutspil for Elitedivisionen

I den kommende weekend, lørdag den 3. september og søndag den 4. september, afvikles slutspillet for Elitedivisionen på Peter Bangs Vej, her spilles der om Danmarksmesterskabstitlerne for hhv. Dame- og Herrehold og begge KBs 1. hold er med og klar til at spille med om guldet.

Samtidig med slutspillet er der arrangeret forskellige medlemsaktiviteter med følgende program:

Kl. 07.45-09.00 – Gratis morgenmad til de friske
Kl. 08.00-10.00 – Gratis træning for motionister, seniorer + U10-U14 juniorer (tilmelding via KBs Medlemssystem)
Kl. 09.00-11.00 – Gratis CardioTennis for alle
Kl. 10.00-14.00 – Loppemarked
                                       Virtual Tennis
                                       Lær at strenge op og/eller få nye strenge i din ketcher
                                       Salg af mad og drikkevarer
                                       Lotteri
Kl. 11.00-16.00 –  Kampene i slutspillet afvikles på bane 1+2+3+4+5+6+15+16

Kampprogram

Semifinaler lørdag fra kl. 11.00

Damer: KB vs. Gentofte & HRT vs. Birkerød
Herrer: KB vs. Gentofte & HRT vs. Århus 1900

Finale- og bronzekampe søndag fra kl. 11.00

Kom og støt KBs hold og deltag i de forskellige aktiviteter.

Optakt til slutspillet

Så er det endelig blevet tid til det igen. KBs 1. herrer og damer skal forsøge at vinde det Danske Holdmesterskab udendørs 2016, ligesom de begge gjorde det i 2015. Der er i den grad lagt op til et fantastisk slutspil, og KBs spillere og trænere håber naturligvis på at se mange fans, tilskuere, venner, familier, bekendte, spillere og ledelse til stor opbakning på sidelinjerne. Spillerne og trænerne vil i den grad gøre alt hvad der er i deres magt for at stå med metal, helst med det helt fine, søndag eftermiddag. Der skal ikke være tvivl om at hvert klap, hvert hep, og råb er med til at gøre stemningen og troen på sejren større.

KBs herrehold har gennem grundspillet og mellemspillet været helt suveræne, og forventes også at være favorit til at genvinde titlen. Det bliver dog ikke let, idet Gentofte, HRT og Århus 1900 naturligvis vil gøre alt for at kaste grus i maskineriet for KB, og kalde sig Danske mestre søndag eftermiddag. Gentofte har altid vist høj klasse og kæmpet til stregen, og KB får derfor ekstra brug for opbakning fra lægterne. HRT og Århus 1900 er tilbage i slutspillet efter nogle års fravær, men må absolut siges at være stærke og har potentialet til at spille med om det ædleste metal. Det er derfor nogle spændende semfinaler for herrerne som bliver spillet lørdag den 3. September kl. 11.00 på Peter Bangs Vej.

KB vs. Gentofte
HRT vs. Århus 1900

Forventningerne er høje, og det er derfor også den absolutte elite som KBs tilskuere kan forvente at se i weekenden. Martin Pedersen, Benjamin Hannestad, Mohamed Shabib, Daniel Berta, Nikolaj Katic, Frederik Ørvad og Kasper Elsvad udgør bruttotruppen til weekenden, og det kan fra redaktionens side godt fortælles, at spillerne og trænerne er helt klar til kamp.

KBs damer har skulle kæmpe lidt mere for at komme i slutspillet i år. Et par tætte nederlag i grundspillet og derfor et minimalt antal point som blev overført til mellemspillet, gjorde at KBs piger stod over for to vanskelige holdkampe. Men der er en grund til at KBs piger er de bedste i landet- de kæmper og fighter sig videre til slutspillet efter 12-0 i deres sidste to holdkampe, og kunne derfor stensikkert tage billetten til slutspillet. Et hold som har momentum på sin side, men som får en svær modstander i deres semifinale. Gentoftes kvinder er modstanderen, og der skal derfor kæmpes og fightes til sidste energi har forladt kroppen.

Deres semifinale er ligeledes på lørdag den. 3 september kl. 11.00 på Peter Bangs Vej.

De andre to hold i semifinalen er HRT og Birkerød, som begge har vist gode takter gennem hele grundspillet og mellemspillet.

KB vs. Gentofte
HRT vs. Birkerød

Karoline Laursen, Jenny Herring, Frederikke Svarre, Sisse Folmø og Maria Rasmussen udgør bruttotruppen til deres slutspil.

Coachene, som denne gang udgør Mikkel Nørby, Sisse Folmø, Rune Thomsen, Christian Camradt og Ondrej Kralik er mindst lige så klar og spændte på weekenden.

Der er derfor god grund til at komme ud og kigge i weekenden. Der vil foruden tennis i topklasse være mange andre aktiviteter på anlægget. Virtual tennis, Yoga, Cardio Tennis, Double træning, loppemarked, minitennis m.m.

På spillernes og trænernes vegne håber vi at se så mange af jer som muligt, I er med til at skabe den fantastiske stemning, og foruden jer, så ville KB ikke være det samme. Vi vil gøre alt for at beskytte vores “hjem”, vi kæmper for sejr til KB!!

Vel mødt