Sejr til 1. holdet for herrer

Herrerne tog i denne weekend imod Gentofte på hjemmebane. Selvom vi er forsvarende mestre udendørs, har Gentofte haft nogle gode resultater de sidste mange sæsoner. Derfor vidste vi at der ventede os en vanskelig kamp.

Vi havde næsten samme opstilling som i Hvidovre. Shabib kunne desværre ikke spille single. Her overtog, netop hjemvendte Jonas Zacho, hans plads på 4. singlen. Her blev det til et tæt opgør, som desværre endte med sejr til Gentofte i match-tiebreak.

Både Johannes og Daniel vandt deres kampe i match-tiebreak. Især Daniel, som var oppe imod Christian Sigsgaard, spillede en fantastisk kamp. Tror det er længe siden, at der har været så godt spil på bane 1. En rigtig mandfolkedyst, hvor Daniel hev det længste strå i en MEGET tæt affære. Martin vandt 2. singlen over Philip Ørnø.

Dermed havde vi 3-1 efter singlerne, hvilket var mere end vi kunne håbe på. Derfor var det kun endnu federe, at vinde begge doubler og få endnu en 5-1 sejr.

Vi har skabt os et super udgangspunkt inden kampen på udebane mod HIK om nogle uger.

1. holdet for damer mødte Birkerød hjemme og det blev desværre til et nederlag på 1-5, men det kunne sagtens være endt helt anderledes da 4 ud 6 kampe blev tabt i matchtiebreak, så det held/dygtighed man havde på herrerholdet i dag med 4 vundne matchtiebreaks, havde man desværre ikke hos damerne.

Holdet møder Gentofte på udebane i næste runde som spilles den 11. juni.