DH Inde 2015/16 Medaljespil i weekenden

I weekenden den 12.-13. marts afholdes Medaljespillet for elitedivisionen på Peter Bangs Vej.

De bedste tennishold skal med andre ord findes.

Lørdag den 12. marts – semifinaler

Kl. 9: Gentofte – HRT, damer

Kl. 9: KB – Birkerød, damer

Kl. 13: Lyngby – HIK, herrer

Kl. 13: Gentofte – Hvidovre, herrer

Søndag den 13. marts

Kl. 9: Bronzekampe, damer og herrer

Kl. 13: Finaler, damer og herrer

Wildcards

Alle deltagende hold råder over et wildcard ved HEAD DH Inde 2015/2016-medaljespillene. Det givne wildcard skal meddeles til DTF senest to dage før kampstart (torsdag den 10. marts kl. 12.00), men offentliggøres først efter kaptajnsmødet lørdag den 12. marts.

Hver enkelt match i holdkampene (består af fire singler og to doubler) tæller et point. Der spilles med matchtiebreak som 3. sæt i singlerne og endvidere ’no ad’ i doubler.

Ved stillingen 3-3 i semifinaler, finaler, bronzekampe afgøres udfaldet via en Golden Matchtiebreak.

KBs damehold håber at se rigtig mange medlemmer i hallen, som vil støtte holdet mod målet om sejr.