KB Klubmesterskab i skumtennis

Hermed fremsendes spilleprogrammet til KB Klubmesterskab i Skumtennis mandag den 28. marts 2016 i badmintonhallen, Pile Allé 14, 2000 Frederiksberg.

Der er 65 spillere tilmeldt og der spilles i 11 forskellige rækker.

Første kamp starter kl. 09.00 og sidste kamp er programsat til kl. 15.15. Hallen er åben fra kl. 08.45 hvor der skal sættes skumtennis net op og evt. opvarmes på banerne.

I U7 drenge, U8 rækkerne, U10 piger og U10 drenge er der sat tæller på kampene, som PRIMÆRT skal hjælpe spillerne med at tælle stillingen, SEKUNDÆRT dømme bolde, der er svære at se for spillerne.

Derfor skal deltagerne i U12/U14/Åben række også holde øje med deres navn i ”tæller” rubrikken yderst til højre. For tællerne er det god træning i dommergerningen og for spillerne er det trygt at have en ældre spiller stående, som holder styr på stillingen og hjælper til med at se de svære bolde. Tællerne skal melde sig til stævneledelsen inden kampen og tjekke op på hvilken skumbold, der skal bruges, samt hvilket kampformat der skal benyttes til den kamp, man skal være tæller på. Det er også vigtigt at tællerne har styr på hvilken sidelinje, der spilles efter samt hvordan der tælles.

Kampformater:
U7 & U8  – der spilles fortløbende point 1, 2, 3, 4 osv. – på tid, 12 minutter pr. kamp Øvrige rækker – der spilles partier, så mange som muligt på tid, 12 minutter pr. kamp Der spilles i puljer i alle rækker med afsluttende finalekampe

Bolde:
U7, U8 & U10 drenge B – spiller med små skumbolde Øvrige rækker – spiller med store skumbolde

Sidelinje:
U8 & U10 – inderste sidelinje (singlelinje på badmintonbanen) Øvrige rækker – yderste sidelinje (doublelinje på badmintonbanen)

Baglinjen er den bagerste i alle rækker

Præmier:
Der er pokaler til nr.1 og nr. 2 i hver række samt sidegevinst.

Stævneledelse:
Rene Thiemke, Henning Lundsfryd & Daniel Mølgaard Nielsen

Spørgsmål skal rettes til Daniel Mølgaard Nielsen ligesom at evt. afbud også skal ske hertil.