DM Guld og DM Bronze til KBs 1. hold

Der blev i den forgangne weekend spillet DH slutspil for hold, og KBs førstehold var begge med til at kæmpe om medaljer. Der var i forvejen lagt op til mange gode og spændende kampe, og det skulle også vise sig at blive tilfældet.

KBs damer havde med lidt besvær kæmpet sig frem til slutspillet, og de var derfor også undertippede i deres semfinale mod guldfavoritterne fra Gentofte. Historien har dog tidligere vist, at i et slutspil, der kan alt ske. Uanset hvor rutineret og erfaren man er som spiller, så kan nerverne, setup'et og omstændighederne pludselig spille en rolle som kan være vanskelig for enhver spiller at skulle håndtere. Når alt dette er sagt, så gik KBs damer til kamp med højt humør, vilje til sejr, og de ville for alt i verden gøre deres til at slå Gentofte.

Gentofte stillede med et stærkt hold, og med en stilling på 3-1 efter singlerne til Gentofte, blev KB nødsaget til at stille stærkt op i doublerne i forhåbningerne om at spille sig videre til finalen. På trods af god fight fra KB, måtte de dog erkende at Gentofte var for stærke, men moralen og viljen til sejr havde bestemt ikke lidt et knæk.

Det blev bestemt også vist i KBs bronzekamp mod Birkerød. Fra første bold var KBs damer opsat på at vinde bronzen, og det var derfor et hold der satte sig i respekt fra start. Stillingen efter singlerne var 3-1 til KB, og med to stærke doublepar, var chancerne for at vinde bronze gode. Maria Rasmussen og Frederikke Svarre var parret der sikrede KB bronzen efter et meget velspillet og intenst opgør som endte med sejr på 46 62 10-6. En bronzemedalje som betyder rigtig meget for KB og er noget som KB kan være stolte af. KBs damer vidste på forhånd at dette års slutspil ville blive svær, men en blanding af rutine, vilje til sejr, ungdom, gode ben og fight, viste sig at være den rigtige kombination i forhold til at vinde medalje.

KBs herrer var på forhånd udset til at være store favoritter til at genvinde det danske mesterskab, og det var bestemt også til at se på herrerne at de ville vinde. I semifinalen blev Gentoftes herrer slået med 4-0, og der var derfor ikke brug for at spille doubler. En blanding af erfaring og ungdom var med til at gøre det svært for Gentofte, og KB var derfor endnu større favoritter til at vinde guldet.

I finalen ventede HRTs herrer, som bestemt havde vist god fight og moral i deres semifinale mod Århus 1900, og som de samlet slog med 4-1. Finalen blev som forventet spillet i højt tempo, og det kunne bestemt høres på anlægget at hvert et point var vigtigt og at ingen ville tabe. Daniel Berta fra KB viste stor fight i sin single idet han var nede med 3 matchbolde mod Filip Prpic, og fik med sejren givet momentum til KB. Martin Pedersen fulgte hurtigt efter med en sejr i to sæt, Benjamin Hannestad ligeledes i tre sæt, mens Nikolaj Katic måtte se sig besejret 10-3 i tredje sæt. Med en stilling på 3-1 efter singlerne, var der doubler på programmet. De blev dog spillet indendørs idet regnvejret var kommet for at blive i mange timer. Benjamin Hannestad og Mohamed Shabib sikrede sejren og guldmedaljen til KB efter sejr i to sæt. KBs herrer kunne derfor velfortjent genvinde det danske mesterskab udendørs.

Århus 1900 kæmpede sig fabelagtigt frem til bronze over Gentofte efter at have spillet en Golden match-tiebreak.

Et stort tillykke skal der lyde til alle hold der vandt medaljer Hos damerne blev guldet vundet af Gentofte, sølv gik til HRT, og bronze gik til KB. Hos herrerne gik guldet til KB, sølv til HRT, og bronze til Århus 1900.

Tak til alle de frivillige der var med til at gøre sidste weekend til en fantastisk weekend. En stor tak skal der også lyde til boldbørn, linjedommere, stoledommere, og hele supervisor og referee teamet som blev ledt af Daniel Mølgaard Nielsen. Foruden dem, ville dette års slutspil ikke kunne lade sig gøre, og den høje klasse er bestemt noget som vi alle sætter pris på.

Tak til alle fans og tilskuere som var med til at få det bedste frem i spillere og coaches. Alle spillere og coaches håber på at se jer alle igen til flere holdkampe som næste gang bliver til indendørssæsonen.