Sidste runde af holdturneringen inden nytår er blevet spillet

I elitedivisionen for damer vandt 1. holdet 6-0 over Birkerød. En meget vigtig kamp, da det var kampen om 2. pladsen der betød, at Gentofte ikke kunne vælge os.

KB pigerne leverede en meget professionel, fokuseret og koncentreret indsats, hvilket betød, at holdet ikke tabte et eneste sæt.

Nu afventer holdet om det bliver Birkerød eller Hørsholm man får med i mellemspillet til februar. Meget positivt er det, at holdet får 6 eller 4 point med over.

Holdet der slog Birkerød bestod af: Julie Noe, Maria Rasmussen, Frederikke Svarre, Rebekka Hillingsø, Emilie K.S. Hansen og Karoline Laursen.

2. holdet for damer i 1. division vandt 4-0 over BirkerødII.  En meget sikker sejr, hvor holdet blot tabte 13 partier i alt. En rigtig vigtig sejr i en tæt række, hvor de fleste hold er afhængige af hvordan 1. holdene stiller op.

Holdet der slog BirkerødII bestod af: Merethe Lindahl, Amanda Rohde og Sofia Munch.

3. holdet for damer i 2. division tabte 1-3 mod B93II. I denne kamp var holdet desværre ikke tæt på at vinde, da alle de kampe der blev tabt, tabes i to sæt. Holdet er ungt, får en masse erfaring på senior niveau, og mangler de nederste hold, så holdet kan selv afgøre om man bliver i rækken.

Holdet der tabte mod B93II bestod af: Frederikke Woller Kvist, Sarah Olsson og Louise Flintsø.

Herrerne i elitedivisionen vandt 5-1 over Århus 1900. En meget vigtig kamp da pointene tages med i mellemspillet. Det er meget stærkt at tage den lange tur til Århus og udradere modstanderen. Holdet viste, at de er med blandt de hold der spiller om guldet, og det bliver meget interessant hvilke hold vi skal møde i mellemspillet. En ting er helt sikkert, der er ingen hold fra den øverste pulje der sidder og håber på at komme i pulje med KB.

Holdet der slog Århus 1900 bestod af: Daniel Berta, Martin Pedersen, Mohamed Shabib, Nicolai Ferrigno og Marc Ferrigno.

2. holdet for herrer i 1. division vandt 6-0 over Farum. Det er blot at løfte på hatten for holdet der har udraderet al modstand. Holdet er stabile på alle pladser uanset hvem der spiller og det er meget svært at se at holdet ikke skal vinde rækken.

Holdet der slog Farum bestod af: Nikolaj Katic, Kasper Elsman, Jesper Jørgensen og Ondrej Kralik.

3. holdet i for herrer i 2. division tabte 2-4 mod Hareskov. Et ærgerligt resultat da to kampe bliver tabt i en meget tæt match tie-break. Holdet spiller stadig med om 1. pladsen hvilket er målet, men det kræver sejr i de sidste to kampe.

Holdet der tabte til Hareskov bestod af: Martin Nygård, Julius Gormsen, William Gormsen, Vladimir Ristic og Michael Mølgaard.