2. runde af holdkampene spillet i weekenden

Anden runde af holdturneringen for klubbens divisionshold blev spillet med følgende resultater:

Elite divisions damerne vandt 4-2 ude over Hørsholm. En kamp der på forhånd var set frem til, da Hørsholm var i finalen i september måned udendørs. Det var også en vigtig kamp, da vinderen ville have gode chancer for at blive nummer 2 i puljen, og dermed ville undgå Gentofte i mellemspillet.

Damerne leverede en glimrende indsats hele vejen rundt, og der kan ikke sættes en finger på resultatet. Vinder damerne sidste kamp over Birkerød, er de flot nummer 2 i puljen.

Holdet der slog Hørsholm bestod af: Julie Noe, Maria Rasmussen, Emilie K.S. Hansen, Karoline Laursen og Rebekka Hillingsø.

2. holdet for damer tabte 1-3 mod HIKII i 1. division. Desværre var marginalerne ikke på vores side, hvorfor holdet fik et ærgerligt nederlag. Med nederlag i de første 2 kampe spiller pigerne med i den tunge ende af rækken. Derfor skal næste kamp mod BirkerødII helst give 2 point.

Holdet der tabte mod HIKII bestod af: Amanda Rohde, Jovana Pecovski og Marie Nordby.

3. holdet for damer tabte 1-3 mod ATKII i 2. division. Et ærgerligt nederlag, da doublen blev tabt i en tæt tie-break. Alle andre kampe gav klare sejre til spillerne.

Det er vær at bemærke, at unge Louise Flintsø, har vundet de kampe hun har spillet på holdet.

Holdet der tabte mod ATKII bestod af: Frederikke Woller Kvist, Sarah Olsson og Louise Flintsø.

Elite divisions herrerne vandt 6-0 over ATK. 2 kampe og holdet har endnu ikke tabt et sæt. Det ser positivt ud, men næste kamp mod Århus 1900 bliver afgørende for hvor mange point holdet får med i mellemspillet.

Holdet er klar til puljefinalen i Århus, og som spillerne har spillet/trænet er det et toptændt hold der sendes til Århus.

Holdet der slog ATK bestod af: Daniel Berta, Martin Pedersen, Mohamed Shabib, Nikolai Ferrigno og Marc Ferrigno.

2. holdet for herrer vandt 6-0 over B93 i 1. division. Som 1. holdet, var denne kamp spil til et mål. 8 partier tabte holdet i 6 kampe. Vi stillede et meget ungt og godt hold, men der blev heller ikke givet meget modstand af B93.

Holdet spiller selvfølgelig med om at vinde rækken, og de andre hold skal virkelig være gode for at have en chance.

Holdet der slog B93 bestod af: Frederik Ørvad, Kasper Elsvad, Thomas Schwenke og Jesper Jørgensen.

3. holdet for herrer i 2. division vandt 6-0 over HIKIII. Igen var der ingen diskussion om udfaldet af kampen. Drengene leverede en professionel indsats og de spiller også med om at vinde rækken.

Holdet der slog HIKIII bestod af: Eric Vanshelboim, Julius Gormsen, Ondrej Kralik og Martin Nygaard.