1. holdene kom i gang med sommersæsonen

To debutsejre i single og god start på sæsonen

KB´s 1. hold for herrer havde to debutanter med mod Hvidovre i weekenden. Svenske Daniel Berta og Mohamed Shabib. Herrerne havde revanche til gode, og holdet var yderst opsat på at få en god start på sæsonen.

Hvidovre var uden deres svenske førstemand, hvilket gjorde vores chancer for et godt resultat noget bedre. Daniel var oppe imod Marc Ferrigno og vandt overbevisende i to sæt. Johannes og Martin gjorde Daniel selskab med to-sæts sejre, hvorimod Mohammed skulle af med nogle debutnerver inden han kunne hive sejren hjem i match-tiebreak.

Dermed førte vi 4-0 inden doublerne, hvor Martin stod over pga. træt ryg. Derfor kom klubbens sportschef på banen, hvor han dannede par med Mohammed. Desværre blev det til et knebent nederlag mod to velspillende modstandere. Daniel og Johannes cruisede videre og vandt deres double i sikker stil.

En 5-1 sejr var mere end vi kunne have ønsket os i den første kamp, og vi er klar til at tage imod Gentofte på hjemmebane på lørdag kl 10.00 - kampen spilles på Peter Bangs Vej.

KB's 1. hold for damer spillede mod HIK på udebane og i en tæt kamp endte det uafgjort 3-3.

Damerne møder Birkerød på hjemmebane på lørdag kl. 10.00 - en kamp der spilles samtidig med herrernes så der er al mulig god grund til at komme på Peter Bangs Vej og støtte holdene.