Aflyst pga. for få tilmeldinger.

Tennis Camp I Grækenland for Seniorer

For seniorspillere på niveau Let øvet, Øvet, Meget øvet, Avanceret og TennisØst
Dato: 27. april – 4. maj 2023

Fra torsdag den 27. april til torsdag den 4. maj 2023 laver vi en tennisrejse for vores seniorspillere (over 18 år) til Kreta, Grækenland.

Vi tilbringer 7 dage på det fantastiske Nanna Golden Beach Hotel lige ved havet, hvor vi hygger os, slapper af og spiller en masse tennis (3 timer om dagen i seks dage, inklusive træning og kampe/spil).

Turen starter torsdag den 27. april klokken 16.50, hvor vi flyver direkte til Heraklion.

Efter en fantastisk uge i Grækenland går turen hjemad torsdag den 4. maj kl. 12.40 - med endnu et direkte fly – hvor vi ankommer til København kl. 15.10.

Pris pr. person 1. rate / depositum 2. rate Bemærk
Dobbeltværelse 11. 795 kr. 5000 kr. 6.795 kr. Oplys ved køb hvem man deler værelse med
3-personers værelse 11.295 kr. 5000 kr. 6.295 kr. Oplys ved køb hvem man deler værelse med
Enkeltværelse 16.995 kr. 5000 kr. 11.995 kr.  (max 10 pladser)

Det er muligt for ikke-medlemmer at deltage for et gebyr af 500 kr. pr. person
Det er muligt for ikke-tennis-spillere at deltage for et reduceret beløb. Kontakt Facundo for aftale.

Max 40 spillere. Tilmeldingsfrist 1. februar 2023.

Prisen inkluderer fly (med bagage), indkvartering, transport fra/til lufthavnen og hotellet, alle måltider, træningen og de lokale overnatningsafgifter.

Antallet af deltagere er begrænset, så vi følger først-til-mølle-princippet. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 1. februar. Bemærk venligst, at tilmeldingsgebyret ikke refunderes.

Du køber en plads på turen i Medlemssystemet / Tennis / Camps & Events og vælg værelsestype.

Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Facundo på facundo@kb-boldklub.dk.