Seniortennis Sommer maj - august

Vi starter ny sæson for Seniortennisskolen ”Sommer 2019”, som starter onsdag 1. maj og slutter lørdag 31. august – afbrudt af sommerferien mandag 1. juli til søndag 11. august (ugerne 27-32)

• Du finder en oversigt over Sommer 2019 sæson her. Bemærk der er 2 sider!
  • Kalender for Sommer 2019 sæsonen finder du her – scroll forbi Vinter 2019
  • Kender du ikke dit niveau, finder du en hjælpende guide her
  • På de almindelige baner er prisen kr. 120 for 1 times lektioner, kr. 180 for 1½ times lektionerne.
  • Prisen er kr. 110 for 1½ times lektionerne på Allé Banen.
  • Vil du være med, tilmelder du dig og betaler i Medlemssystemet, det gør du således:
  • Klik her for at komme til Medlemssystemet - log ind med dit medlemsnr. og adgangskode.
  • Under ”MENU” i topmenu klikker du på ”Tennis”.
  • Klik på ”Seniortennisskole” og vælg den dag du ønsker og derefter find det hold, du ønsker at deltage på (niveau, og tidspunkt).
  • Klik på ”Vis mere”.
  • Klik på ”Læg i kurv.
  • Klik på ”Til betaling” og gennemfør betalingen i betalingsmodulet ”DIBS”

Bemærk, at man ikke kan reservere - først når du har gennemført betalingen, har du sikret dig pladsen på holdet.

Har du spørgsmål omkring træningen og andre tennisrelaterede spørgsmål, bedes du kontakte Asif, som er ansvarlig  for Seniortennisskolen.