KB Senior Klubmesterskab 2019

Se lodtrækning og dagsprogrammer til mesterskabet - bemærk; aftaler man med sin modstander(e) at flytte en kamp, så skal turneringsledelsen orienteres via SMS til Claus 23338502 og Tom 51340039

Fredag 21. juni til søndag 30. juni (uge 26)

Rækker:

• Mesterrække (Bonusrække A) *
  • B-række (Bonusrække C) *
  • +55 HS Single (med bonusrække)
  • +65 HS Single (med bonusrække)

* Der spilles følgende kategorier i Mesterrække, A-række, B-række, C-række: HS, DS, HD, DD og MD

Man må tilmelde sig i alle kategorier, men kun i en af rækkerne for den pågældende kategori.

* Spillere der spiller fra serie 3 og op (eller tilsvarende niveau) skal melde sig til i Mesterrækken.

• Gebyr singlerækkerne kr. 150 pr. person
  • Gebyr doublerækkerne kr. 75 pr. person (én tilmelder begge til kr. 150. I afregner selv indbyrdes). Husk at skrive makkers navn ved tilmeldingen.

Tilmelding sker i Medlemssystemet / Under ”Menu” vælges ”Tennis” / KB Senior Klubmesterskab 2019

Tilmeldingsfrist 14. juni 2019.

Regler:

• Senior Klubturnering indledende kampe spilles på Peter Bangs Vej. Semifinaledag lørdag 29. juni og finaledag søndag 30. juni spilles på Pile Allé. Semifinale- og finalekampe kan ikke rykkes til andre dage!
  • Der spilles med tiebreak i første to sæt og 3. sæt spilles som match tiebreak til 10 point.
  • Alle kampe skal afvikles inden for turneringens kampdage og kan som udgangspunkt ikke flyttes (undtaget pga. holdkamp). På weekender fra kl. 10. På hverdage fra kl. 17.
  • Ønsker man at flytte en kamp, skal man selv aftale dette med sine modstander(e) og sikre afviklingen af kampen inden den efterfølgende programsatte kamp.
  • Deltagerne må påregne at skulle spille flere kampe pr. dag, hvis opstillet i flere rækker.
  • Ved for få tilmeldinger i en kategori kan rækker sammenlægges.
  • Ved regn kan turneringsledelsen vælge at aflyse eller rykke indendørs.
  • Spilleprogram og lodtrækning findes på KBs hjemmeside.

Turneringsansvarlig
Claus Møller Petersen