KB Junior Klubturnering i double 2019 for 7-14 årige

Mandag 16. september – søndag 22. september (uge 37)

Hele ugen er en stor fest for alle, der elsker tennis – kom og vær med og få flere venner på begge sider af nettet, men også uden for tennis banerne. Stor medalje fest hvor alle vinder ved at være med.

Kr. 40 pr. række pr. person

På finaledagen søndag 22. september kan morgenmad og frokost buffet tilkøbes for alle deltagere og familie juniorer betaler 80 kr. og voksne 120 kr.

Bemærk at juniorer der deltager i 2 eller 3 rækker får maden gratis.

Yderligere info vedr. bestilling af mad kommer senere, når I har tilmeldt jer til turneringen.

Hvem kan deltage
KB medlemmer der elsker tennis og går til træning min. 2 gange om ugen, eller har gået til træning 1 gange om ugen i min. 5 år.

Vi inddeler spillerne efter alder og spilleniveau ud fra rangliste og placeringsliste for at opnå spændende og fair kampe.

Alle indledende kampe spilles på neden stående hverdage og tider.

4 rækker og 4 aldersgrupper: U8, U10, U12 og U14.

I KB`S turnerings univers tildeler vi alle børnene vigtige roller i pauserne, når børnene ikke selv spiller.

Referee, turnerings leder, feel good ambassadør og hjælpe trænere der må coache i pauser mellem kampene. Med tiden vil flere interesserede deltage på kurser for at hjælpe KB og dem selv.

Hver dag har vi 5 fokus punkter - 1. Begejstring 2. Fair Play 3. Gøre sit bedste og fighte. 4. Hjælpe hinanden med at blive endnu bedre og 5. Hvordan lytter vi, og forstår vi hinanden endnu bedre for at blive bedre KB venner.

PIGE DOUBLE DRENGE DOUBLE MIX DOUBLE FAMILIE DOUBLE
man. og ons. kl. 15-18
lør. og søn. kl. 9-12
man. og ons. kl. 15-18
tirs. og tors. kl. 15-18
tirs. og tors. kl. 17-18

Regler

• Kampene spilles i puljer med finalespil, hvor vi fordeler efter niveau og alder. De hold, der vinder flest kampe og partier vinder puljen.
  • Alle rækker spilles efter ”Next Generation” regler, der betyder, at en kamp spilles til bedst af 4 partier (fx 4-1). Hvis det står 3-3 spilles, der afgørende tie-break til 7 point med 2 overskydende point.
  • Der spilles med No Ad., hvor modtagerne af serven ved 40-40 kan vælge hvem af dem, der modtager serven. Vinderen vinder partiet.
  • Endelig spilles der med No Let. Der betyder, at hvis serven rammer netkanten og lander i det rigtig servefelt, så tæller bolden

Tilmelding fra onsdag 26. juni kl. 12

• Log ind i Medlemssystemet med medlems nr. og adgangskode
  • Under ”Menu” vælger du ”Tennis”
  • Vælg ”KB Junior Double Klubturnering 2019”
  • Udfyld formularen og vælg køb, læg i kurv
  • Gennemfør købet.

Tilmeldingsfrist 20. august

Spørgsmål
kontakt turneringslederen Mogens Friis

Aktiv forældre
Vi søger forældre, som kan hjælpe med til KB Junior Double Klubturnering 2019

Skriv mail til Mogens med hvilken dag du kan komme.

KB søger også voksne trænere og forældre der vil tage en kort uddannelse som referee og turneringleder for KB.

Tilmelding direkte til Mogens Friis