Formiddagstennis

Tilbuddet på Formiddagstennis er for alle KBs seniorer, og du får 1½ times træning, og træner med spillere på samme niveau som dig selv. Prisen er 60 kr. Der er plads til 12 spiller på hver træningspas, og der er  2 trænere.

Formiddagstennis er delt op i 2 niveauer:

• Niveau 1 Begynder / Let øvet. Tirsdag 10.00-11.30 og mandag og torsdag kl. 11.30-13.00
    Ønsker undervisning i grundlæggende principper og teknik, og møde andre nybegyndere.
    Kender principperne for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger, og smash.
  • Niveau 2 Øvet / Meget øvet Mandag og torsdag kl. 10.00-11.30 og tirsdag kl. 11.30-13.00
    Føler sig sikker i de fleste af principperne for de slag nævnt i niveau tidligere niveauer. Kender alle principper for de forskellige slag og tilhørende benarbejde.

Det koster kr. 60 at deltage, og du melder dig til i medlemssystmet / "tennis" (topmenu) / "Formiddagstennis" (venstremenu).

Formålet er, at vi øver, spiller tennis, griner og hygger os.

Afbud:
Får du behov for at melde fra, er afmeldelsesfristen 24 timer før arrangementets start. Du kan selv gøre det i medlemssystemet. Hvis du melder fra efter afmeldelsesfristen, refunderes træningsgebyret ikke.

Venteliste:
På hvert hold er der 5 pladser til venteliste. Du betaler træningsgebyret på kr. 60, men beløbet bliver først trukket, hvis ventelisten aktiveres og du får en plads på træningen.

Det er meget vigtigt, at du bemærker;

• at når du tilmelder dig ventelisten, vil du få valget at vælge hvor mange timer forinden, du vil adviseres.
  • hvis der bliver plads på arrangementet, vil din tilmelding automatisk blive aktiveret, og du vil modtage en email.
  • hvis ikke din tilmelding aktiveres, vil det betalte beløb kunne anvendes til en anden tilmelding.

Bemærk:
For ikke at forstyrre træningen, og for at vi kan give jer den bedst mulige træning, bedes I stå klar og omklædt 5 minutter før spilletid. Er man ikke på banen kl. hel kan man risikere, at ens plads er givet videre til ”chance-spiller”. Er din plads givet videre til Chance-spiller refunderes dit træningsgebyr ikke.

”Chance-spiller”:
Er man ikke tilmeldt og dukker op ”på chancen”, skal træneren først give OK. Giver træneren OK, til at man kan deltage, skal man over på kontoret, tilmelde sig og betale, før man kan deltage.