Familietur til Kroatien i uge 42

I år går turen til Pula, Kroatien, Hotel Park Plaza Histria 14. oktober – 20. oktober 2018.

På Hotel Park Plaza Histria i Pule finder du din oase af komfort og ligger kun fire kilometer fra den historiske by Pula og har udsigt over Adriaterhavet. 100% ikke-ryger hotel

Hotellet er et fuldservice resort hotel beliggende på en fantastisk badeby med strande kun et stenkast væk. Dette firestjernede hotel tilbyder upåklagelig service, state-of-the-art faciliteter og moderne værelser med rummelige balkoner. Alle værelser er udstyret med en stor privat balkon, aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang.

Priser   Med tennis  Uden Tennis
Singleværelse kr. pr. person 8.225 7.225
Dobbeltværelse kr. pr. person 7.725 6.725
Tripleværelse kr. pr. person 7.525
0-2 år kr. pr. barn    900
2-3 år  kr. pr barn 2.900

Tilbuddet inkluderer
• Direkte Fly tur – retur inkl. transport lufthavn – hotel - lufthavn • 6 dages overnatning på hotel med all fuld pension koncept • Fuld forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad ekskl. drikkevarer) • 2* daglig træning formiddag og eftermiddag • Fri Wi - Fi i receptionsområdet, begrænset på værelserne

Flytider
Nedenstående tider er ca. tider.

• Afrejse fra: Croatien Airlines CPH kl. 11.20
    Afrejse til: ZAGREB kl. 13.20
    Fra ZAGREB Lufthavn til Hotel Park Plaza Histria, rejser vi med bus - det tager ca. 4 timer
  • Afrejse fra: NORWEGIAN kl. 21.35
    Hjemkomst: kl. CPH 23.30​
    Fra Hotel Park Plaza Histria til ZAGREB Lufthavn, rejser vi med bus - det tager ca. 4 timer

Endelig afrejse- og ankomstider vil fremgår 2 mdr. før afrejse.

Spisetider
Morgenmad 07.30-10.30 • Frokost 12.30-14.00 • Aftensmad 19.00-21.00. Alle måltider er buffet.

Træningstider
15. oktober - 20. oktober
Morgentræning 09.00-11.00
Eftermiddagstræning 15.00-17.00

Trænere med på turen
Mikkel Nørby • Asif Mahmud •  Ondrej Kralik • Jamie Coshan • Thomas Rønn

Tilmelding og betaling i 2 rater

• 1. rate ved tilmelding 50 % i medlemssystemet / Tennis (topmenu) / Koratien (venstremenu) Tilmeldingsfrist 30. april 2018.
  • 2. rate 1. juni 50 % - du modtager en faktura via e-mail

Rejseforsikring
Som KB medlem er du forsikret gennem KB, via sit medlemskab i DIF, men dine familiemedlemmer er ikke.

”I Sport Travel”, som er vores rejsebureau på turen, tilbyder forsikring via Globe Rejseforsikring

• Individuel kr. 269
  • 2 personer kr. 519
  • Familiedækning kr. 669

Alle 3 forsikringer dækker i Europa og gælder i et helt år.

Forsikringen for dit familiemedlem dækker • ubegrænset sygdom • Ubegrænset hjemtransport • Erstatning for ødelagte feriedag • Bagagedækning • Dansktalende døgnalarmcentral (SOS)

Det fulde beløb betales ved tilmelding.

Der kan være 40 med på rejsen – så vent ikke for længe med at tage imod dette fantastiske tilbud :-)

For yderligere information kontakt Asif Mahmud