Formiddagstennis

Vi spiller/træner på Peter Bangs Vej hver:
mandag kl. 11-13
tirsdag kl. 10-12
torsdag kl. 10-12

Tilbuddet er for alle KBs seniorer. Der kan max være 16 deltagere på 4 baner.

Det koster kr. 60 at deltage, og du melder dig til i medlemssystmet / "tennis" (topmenu) / "Formiddagstennis" (venstremenu).

Formålet er, at vi øver, spiller tennis, griner og hygger os.

Ingen træning:
mandag 16. oktober
tirsdag 17. oktober
torsdag 19. oktober

Tilmeldings- og afbudsfrist:
Får du behov for at melde fra, er afmeldelsesfristen 24 timer før arrangementets start. Du kan selv gøre det i medlemssystemet. Såfremt du melder fra indenfor 24 timer før start tilbagebetales gebyret ikke.

Tilmeldingsfristen er 24 timer inden start.

Venteliste:
På hvert hold er der 5 pladser til venteliste. Du betaler træningsgebyret på kr. 60, men beløbet bliver først trukket, hvis ventelisten aktiveres og du får en plads på træningen.

Det er meget vigtigt, at du bemærker;

• at når du tilmelder dig ventelisten, vil du få valget at vælge hvor mange timer forinden, du vil adviseres.
  • hvis der bliver plads på arrangementet, vil din tilmelding automatisk blive aktiveret, og du vil modtage en email.
  • har du ikke kr. 60 på din bookingsaldo, når ventelisten aktiveret vil pladsen gå videre til den næste på ventelisten.
  • hvis ikke din tilmelding aktiveres, vil det betalte beløb kunne anvendes til en anden tilmelding.

Bemærk:
For ikke at forstyrre træningen, og for at vi kan give jer den bedst mulige træning, bedes I stå klar og omklædt 5 minutter før spilletid. Er man ikke på banen kl. hel kan man risikere, at ens plads er givet videre til ”chance-spiller”. Er din plads givet videre til Chance-spiller refunderes dit træningsgebyr ikke.

”Chance-spiller”
Er man ikke tilmeldt og dukker op ”på chancen”, skal træneren først give OK. Giver træneren OK, til at man kan deltage, skal man over på kontoret, tilmelde sig og betale, før man kan deltage.

Eventuelle spørgsmål rettes til Daniel