Efter sommerferien starter KB-Banko mandag 10. september kl. 18.30. Dørene åbnes kl. 17.30 og vi er som altid i Pejsesalen. Vi håber, at du igen har lyst til at komme og hygge dig i nogle timer.

Kontingentet er uændret 25 kr. for hele sæsonen og en gæstebillet koster 5 kr. Prisen på pladerne er også uændrede og du kan betale med MobilPay

Vi afholder lodtrækning på indgangsbilletter, husk derfor at aflevere din indgangsbillet, inden du går om mandagen – du skal skrive tydelig navn og medlems nr. på. Lodtrækningen sker den sidste mandag i hver måned, og til afslutningen på sæsonen trækkes lod med gode præmier blandt alle afleverede indgangsbilletter.

Der er endvidere ekstraspil den første mandag i hver måned med gode præmier.

Grundet byggeriet af KB Hallen er indgangen til KB´s Pejsesalen flyttet længere til højre. Gangbesværede må godt køre helt ind til døren. Husk der er børn og voksende på samme vej både gående, cyklende og på løbehjul - så vær opmærksom og kør langsomt. Da der er fjernet 30 p-pladser, kan der godt være lidt plads problemer, så benyt også P-pladsen ved fodboldbanerne.

Hvis du kommer i bil, kan du købe et parkeringskort for et engangsbeløb på 50 kr. Kortet gælder indtil du stopper med at være medlem af KB-Banko. Har du et kort i forvejen, skal det måske opdateres, husk at lægge en billet på 3-4 min. mens du får kortet opdateret i administrationen.  Med kortet kan du parkere gratis hver mandag, når du er til banko. HUSK at trække en parkeringsbillet, som lægges i forruden. Du kan bestille et kort på mail kb-stotteforening@mail.dk eller tlf. 4129-0562

Takket være jeres flotte fremmøde i 2017-18 kunne vi igen donere 75.000 kr. til arbejde i KB’s ungdomsafdeling. KB´s ungdom takker for jeres støtte.

Husk at hjælpe hinanden, hvis der kommer nye GÆSTER, med at finde en plads, der skal jo plads til alle vores nye.

Frem for at sende information med post vil vi gerne have din e-mail. Send en mail til kb@stotteforening@mail.dk, så sparer vi udgiften til PostNORD