Bliv målaktionær og støt

Lidt om KB og F.C. København

KB er Danmarks ældste og mest vindende fodboldklub med mere end 1600 spillere, 120 hold samt 300 ledere, trænere og medhjælpere.

I årevis har vi haft en vision om at være de bedste. Den vision har vi stadig. Både blandt ungdommen og de voksne. Det har resulteret i en masse danske mesterskaber og pokaltitler fra microput til veteraner.

Vi går ind for talentudvikling. Det begynder hos de helt små – mest som en leg – i KB’s egen ungdomsafdeling, hvor vi har mange dygtige trænere og ledere, som arbejder med det fælles mål at udvikle og producere fremtidens stjerner.

Når drengene bliver teenagere, bliver de største talenter efter grundige overvejelser udvalgt til F.C. Copenhagen Football School of Excellence. Derefter er det så ønsket og håbet, at de en dag kan spille for F.C. København i Superligaen.

Sportslig struktur

Derfor målaktionær

Det koster penge at skabe og udvikle talenter til stjerner. Derfor beder vi om din støtte som målaktionær.

Du er med til at opretholde det høje niveau, vi ønsker i vores talentudvikling.

En støtte som i tidens løb har været med til at udvikle gode spillere som William Kvist, Nicklas Bendtner, Hjalte Nørregaard, Thomas Delaney, Karim Zaza, Ole Tobiasen, Jesper Bech, Martin Bergvold, Martin Bernburg, Martin og Michael Johansen, Christian Lønstrup, Torben Piechnik, Bo Svensson og mange flere – senest Andreas Cornelius, Christoffer Remmer, Jakob Busk og Danny Amankwaa.

Du betaler 10 kr. pr. mål, som F.C. København scorer i Superligaen, DBU Pokalen og Champions League/Europa League. I alt 500 kr. om året.

Tegner du fem målaktier, modtager du automatisk én billet til F.C. Københavns Superligakampe i Parken.

Som tak for din støtte bliver du hvert forår inviteret til målaktionærfest i Pejsesalen på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej. Vi byder på en god frokost, evt. en hemmelig taler, en sjov quiz, og til sidst trækker vi lod om flotte gaver fra venlige sponsorer, hvorefter vi tager i Parken og ser en hjemmekamp med F.C. København i Superligaen.

Sådan gør du

Du kan enten tegne en privat målaktie, en lille erhvervsaktie eller en stor erhvervsaktie i KB’s Støtteforening.

Ønsker du at blive målaktieindehaver - udfyld venligst denne formular

Du kan også ringe på følgende telefonnumre:

3871 4150 – KB’s kontor (mandag – fredag kl. 10-15)
4129 0562 – KB Ungdommens Støtteforening v/Jan ’Grauballe’ Løvsteen

Brochure i printvenlig udgave