Einar Middelboe

Fabrikant Einar kom i KB i 1898, og fire år efter var han på førsteholdet i fodbold. Hans karriere blev på op imod 100 kampe.

Bort set fra cricket deltog Einar i alt hvad, der vedrørte KB, fodbold, tennis (senere old boys tennis), fester, bridge og det daglige klubliv. Han var ofte arrangøren af festerne og skrev talrige sange til disse begivenheder.

Sangen ”Fra den gamle bane” synges forsat altid når en større skare KB’ere er samlet til årsfester, Sct. Marcus, KB Pigerne 25 år og lignende. Den går lige i ethvert KB hjerte.

Allerede i 1914 kom Einar Middelboe i bestyrelsen og senere næstformand.

Ejnar gjorde en stor indsats og inspirerede til og igangsatte arbejdet med den gamle KB Hallen (1938-2011).

Ove Frederiksen (formand 1929-1955) sagde om Einar Middelboe:
Her var brug for hans evner, fantasi, hans skønhedssans, hans praktiske greb om tingene, hans urokkelige optimisme og tro på alt nok skulle gå samt endelig hans store kærlighed til KB og boldsporten.

Einar Middelboe fik KBs fortjenstnål i guld i 1938,  kom i æresgalleriet i 1942, blev æresmedlem i KB i 1951 og modtog Nils Middelboes brillantemblem i 1963,

Einar Middelboe døde nytårsaftensdag 1968 og var en af de største KB’er gennem tiden.